Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006393 Márka: Geske

Geske hűtő és melegítő 7 az 1-ben szemmasszírozó (pink)


Cikkszám: GK000702PK01 | EAN/Vonalkód: 4099702006393 | Márka: Geske

Geske hűtő és melegítő 7 az 1-ben szemmasszírozó (pink)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske hűtő és melegítő 7 az 1-ben szemmasszírozó (pink).

A 7 az 1-ben hűtő és melegítő masszírozó átfogó gondoskodást biztosít a szemekről és a környező bőrről. A termék lehetővé teszi mind a hűtő, mind a melegítő masszázst, ezáltal relaxációt és revitalizációt kínál. Segítségével búcsút mondhatsz a sötét karikáknak és a táskás szemeknek. A Geske, amelyet az ELLE magazin a No.1 Szépséginnovációnak nevezett, ragyogó megjelenést biztosít minden nap!


Relaxáció és duzzanatcsökkentés
Egy hosszú, megerőltető nap után a szemeid megérdemlik a pihenést. A Geske masszírozó csökkenti a duzzanatot és a fáradtságot, így frissnek és kipihentnek érzed majd magad. Csak helyezd a hűtőbe néhány percre, hogy élvezhesd a nyugtató szemmasszázst a Cryo Deep Cooling Revitalizing System segítségével.


Vérkeringés javítása és bőr rugalmasságának növelése
Az energiavisszanyerés és a vérkeringés javítása érdekében mártsd a masszírozót meleg vízbe. Ezáltal nyugtató érzést kelt és visszaállítja a szemek ragyogását. Javítod a bőröd rugalmasságát, és csodálatosan ragyogó megjelenésed lesz. Készen állsz a Pore-Opening Deep Warming System hatásainak megtapasztalására?


Szépség, amely mindig lenyűgöz
Lásd a fiatalító hatásokat. A Geske masszírozó hozzájárul a szemkörnyéki bőr megújulásához, és a High Efficiency Depuffing System segítségével csökkenti a duzzanatokat és minimalizálja a fáradtság jeleit.


Használati kényelem
Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a Geske termék használata rendkívül kényelmes. A szilikon burkolat megelőzi a masszírozó kicsúszását a kezedből.


GESKE alkalmazás - legjobb tippek
A GESKE alkalmazással hozzáférhetsz edzésekhez és ápolási tippekhez. Az AI lehetővé teszi, hogy beszkenneld a bőröd, és megmutatja, mely eszközök lesznek megbízhatóak az álmaid kinézetének elérésében.

Gyártó: Geske
Modell: GK000702PK01
Szín: pink

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett