Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006034 Márka: Geske

Geske Sonic Hűvös és Meleg Arc- és Testmasszírozó 9 az 1-ben (szürke)


Cikkszám: GK000699GY01 | EAN/Vonalkód: 4099702006034 | Márka: Geske

Geske Sonic Hűvös és Meleg Arc- és Testmasszírozó 9 az 1-ben (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

26300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hűvös & Meleg 9 az 1-ben sonic test- és arcmasszírozó a Geskétől (szürke).
Fedezd fel a bőrápolás új korszakát a GESKE innovatív Hűvös & Meleg sonic test- és arcmasszírozójával. Ez az eszköz megváltoztatja a napi bőrápolási rutinodhoz való hozzáállásodat. Az fejlett technológia és a kifinomult dizájn kombinációjával a masszírozó nem csak mély relaxációt biztosít, hanem hatékonyan segíti a bőr regenerálódását is, professzionális szépségkezelésekhez hasonló eredményeket nyújtva.

Harmonikus gondoskodás a kezed ügyében
A GESKE masszírozójával bármilyen masszázs elérhetővé válik az otthonod kényelméből. Álmodsz egy hűsítő terápiáról, amely felfrissíti a bőrödet? Vagy egy melegítő masszázsról, amely eltávolítja a duzzanatot? Ez az eszköz könnyedén alkalmazkodik az egyéni igényeidhez, támogatva a bőr megújulását és segítve a öregedés jeleivel való küzdelmet. És mindezt bonyolult technológia nélkül - csak melegítsd fel az eszközt meleg vízben vagy helyezd a hűtőszekrénybe használat előtt. Egyszerű megoldások, amelyek rövid időn belül eredményt hoznak!

Modern technológia a szépség szolgálatában
A vörös fény és a SmartSonic Pulzációs technológia alkalmazása lehetővé teszi a bőr hatékony regenerálását és fiatalítását, gyors és látható eredményeket biztosítva. Ezek az innovációk nemcsak felfrissítik a megjelenésedet, hanem hozzájárulnak a bőr általános állapotának javításához is. Az eszköz segít visszanyerni fiatalos ragyogásodat, csökkentve a sötét karikákat és táskákat a szem környékén, valamint a finom vonalakat.

Személyre szabott megközelítés egy okos alkalmazással
Csatlakozz a megelégedett GESKE alkalmazás felhasználók táborához, és fedezd fel, hogyan alakíthatják át az AI algoritmusok a napi bőrápolási rituálékat. Használd az egyéni ajánlásokat és videó útmutatókat, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni az eszközből.

Díjat érdemló luxus
A GESKE termékeket nem véletlenül nevezték ki az ELLE első számú innovációjának. Hatékonyságuk és sokoldalúságuk különleges elismerést érdemel, amit ez a neves jelölés is bizonyít. Győződj meg róla magad is!

Tartalom
Sonic test- és arcmasszírozó Hűvös & Meleg 9 az 1-ben Mágneses töltő

Gyártó: Geske
Modell: GK000699GY01
Szín: Szürke
Anyag: Szilikon
Vízhatlanság: IPX7
Töltési mód: Mágneses

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett