Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303863006 Márka: UGREEN

UGREEN CM523 Audio adapter, USB-A 3.5 mm Jack, Bluetooth 5.1 fekete


| EAN/Vonalkód: 6957303863006 | Márka: UGREEN

UGREEN CM523 Audio adapter, USB-A 3.5 mm Jack, Bluetooth 5.1 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5950 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A CM523 adapter vevőként és adóként is szolgál. Sikeresen csatlakoztathatja olyan eszközökhöz, mint például okostelefon, laptop, játékkonzol vagy TV. A Bluetooth 5.1 stabil kapcsolatot biztosít, a plug & play pedig lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakozzon egy kompatibilis eszközhöz. RX módban 2 eszközt is párosíthat egyszerre.
Ne féljen a jel elvesztésétől. Az Ugreen adapter támogatja a Bluetooth 5.1-et, így stabil jelátvitelt biztosít interferencia nélkül 10 méterig. Így hallgathat zenét anélkül, hogy aggódnia kellene a csatlakozási problémák miatt.
Az adapter rendelkezik egy dedikált kapcsolóval, amellyel beállíthatja a megfelelő üzemmódot. A CM523 adóként működik, lehetővé téve, hogy hangot továbbítson az audioeszközökről Bluetooth fejhallgatókra és hangszórókra.
A CM523 RX vevőként is szolgál, lehetővé téve például a Bluetooth-val felszerelt audio adók fejhallgatóján keresztüli hang vételét. Ez azt jelenti, hogy vezeték nélkül hallgathat zenét autójában, vagy biztonságosan telefonálhat – az adapter beépített mikrofonnal is rendelkezik.
Az adapter lehetővé teszi 2 eszköz egyidejű párosítását is. Ez azt jelenti, hogy 2 okostelefont vagy laptopot csatlakoztathat hozzá.
Az Ugreen adapter kompakt kialakítású, így könnyedén tárolhatja zsebében vagy hátizsákjában. Ezenkívül kompatibilis az olyan eszközökkel, mint az okostelefon, táblagép vagy laptop (RX módban), valamint Nintendo Switch, PS4, számítógép, TV vagy MP3/MP4 lejátszó (TX módban).
A készülék támogatja az SBC/AAC audio kodekeket a HiFi minőségű hang érdekében. Sőt, a plug&play funkciónak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja egy kompatibilis eszközhöz. A speciális jelzővel felszerelve tájékoztatja Önt a készülék állapotáról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett