Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006546 Márka: Geske

Cool&Warm Duo Szemmasszírozó 7in1 Geske (magenta)


Cikkszám: GK000703MG01 | EAN/Vonalkód: 4099702006546 | Márka: Geske

Cool&Warm Duo Szemmasszírozó 7in1 Geske (magenta)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Duo Cool & Warm 7in1 Szemmasszírozó (magenta).

Tapasztalja meg, hogy csak néhány perc masszázs naponta elég ahhoz, hogy kielégítő eredményeket érjen el. A két Cool & Warm 7in1 masszírozó csökkenti a sötét karikákat és a szem alatti duzzanatot, visszaállítva a bőr ragyogását és tónusosságát. A Geske márka ismét bebizonyítja innovatív megközelítését a szépségápolásban, amelyet már az ELLE magazin is elismert, az első számú szépséginnovációként nevezve meg. Egy meglepetésekkel teli alkalmazás is rendelkezésére áll majd.

Kétoldalas masszázs az egyenletes bőrápolásért
A készletben két 7in1 Duo Cool & Warm szemmasszírozót talál, így egyszerre mindkét oldalát masszírozhatja az arcának, élvezve az egyenletes eredményeket és a maximális hatékonyságot. Az alkalmazott megoldás értékes időt is megspórol Önnek.

Hatékony felfrissítés és melegítő masszázs
A Cryo Deep Cooling Revitalizing System azonnali csökkentést garantál a szem alatti duzzanat és sötét karikák esetén, visszaállítva a fiatalos ragyogást és frissesség érzését a szemeknek. A Pore-Opening Deep Warming pedig serkenti a vérkeringést, kinyitja a pórusokat és visszaállítja a bőr rugalmasságát az egészséges ragyogás érdekében. Emellett a High Efficiency Depuffing csökkenti a duzzanatot és eltávolítja a fáradtság jeleit.

Tartós kialakítás és kényelmes használat
A masszírozó kiváló minőségű bórszilikát üvegből készült, ami biztosítja a tartósságot. A szilikon fogantyú garantálja a biztos fogást és kényelmet a használat során. A vízálló kialakítás lehetővé teszi, hogy fürdés közben is gondtalanul használja. Hűsítő masszázshoz hagyja a terméket egy ideig a hűtőben. Amikor melegítő élményre vágyik, helyezze meleg vízbe.

Személyre szabott ápolás
A Geske alkalmazás személyre szabott bőrápolási tippeket kínál bőrének megfelelően - csak szkennelje be az arcát. Kísérje figyelemmel előrehaladását és hozzáférhet szakértői tanácsokhoz!

Gyártó: Geske
Modell: GK000703MG01
Anyag: szilikon
Vízállóság: 100%
Szín: magenta

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett