Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006478 Márka: Geske

Geske Hűsítő és Melegítő Duo Szemmasszírozó 7az1-ben (szürke)


Cikkszám: GK000703GY01 | EAN/Vonalkód: 4099702006478 | Márka: Geske

Geske Hűsítő és Melegítő Duo Szemmasszírozó 7az1-ben (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Geske Hűsítő és Melegítő 7az1-ben Szemmasszírozó (szürke) napi néhány perc masszázst igényel a kielégítő eredmények eléréséhez. A két Hűsítő és Melegítő 7az1-ben masszírozó csökkenti a sötét karikákat és táskás szemeket, visszaadja a bőr ragyogását és tonizáló hatást nyújt. A Geske márka ismét bebizonyítja szépséginnovációit, amelyeket az ELLE magazin az 1. számú Szépség Innovációnak nevezett el. Egy meglepetésekkel teli alkalmazás is rendelkezésedre áll.

Dupla oldalú masszázs az egyenletes bőrápolásért
A készletben két 7az1-ben Duo Hűsítő és Melegítő szemmasszírozó található, így egyszerre mindkét arcodat masszírozhatod az egyenletes eredmények és maximális hatékonyság érdekében. A megoldás időt takarít meg számodra.

Hatékony frissítő és melegítő masszázs
A Cryo Mélyhűtő Revitalizáló Rendszer azonnal csökkenti a duzzanatot és a sötét karikákat a szemek alatt, visszaadva a fiatalos ragyogást és frissességérzetet a szemeknek. A Pórusnyitó Mély Melegítés serkenti a vérkeringést, megnyitja a pórusokat és visszaadja a bőr rugalmasságát az egészséges ragyogásért. Emellett a Nagy Hatékonyságú Duzzanatcsökkentés csökkenti a puffadást és eltünteti a fáradtság jeleit.

Tartós kialakítás és kényelmes használat
A masszírozó magas minőségű boroszilikát üvegből készült a tartósság érdekében. A szilikon fogantyú biztos fogást és kényelmet biztosít a használat során. A vízálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a fürdés közben is élvezhesd a szabad ápolást. A hűsítő masszázs érdekében helyezd a terméket egy időre a hűtőbe. Ha melegítő élményre vágysz, helyezd meleg vízbe.

Személyre szabott ápolás
A Geske alkalmazás személyre szabott bőrápolási tippeket kínál bőrtípusodhoz igazítva - csak szkenneld be az arcodat. Kövesd nyomon a fejlődésedet és férj hozzá szakértői tanácsokhoz!

Gyártó: Geske

Modell: GK000703GY01

Anyag: szilikon

Vízállóság: 100%

Szín: szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett