Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006249 Márka: Geske

Geske Cool & Warm 7in1 arc- és szemkörnyék masszírozó (starlight)


Cikkszám: GK000700SL01 | EAN/Vonalkód: 4099702006249 | Márka: Geske

Geske Cool & Warm 7in1 arc- és szemkörnyék masszírozó (starlight)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Cool & Warm 7in1 arc- és szemkörnyék masszírozó (starlight).

A Cool & Warm 7in1 arc- és szemkörnyék masszírozó megváltoztatja a napi bőrápoláshoz való hozzáállásodat. A fejlett technológiát és az ergonómiai tervezést használva a termék mélytisztítást és professzionális fiatalító terápiát biztosít. A hűsítő és fűtő funkciók segítségével felfrissülhetsz és ellazulhatsz. Készülj fel egy szépségutazásra a Geske segítségével, melyet az ELLE magazin az első számú szépséginnovációnak választott.

Látható eredmények a bőrödön
A hideg és meleg használata a bőrápolásban hosszú hagyományokkal bír. A Cryo Deep Cooling és High Efficiency Depuffing System alkalmazása hatékonyan összehúzza az ereket, feszesíti a bőrt és csökkenti a puffadást. Eközben a meleg Pore-Opening Deep Warming serkenti a keringést és visszaállítja a bőr ragyogását. Ezen felül a Youthful Skin & Complexion Renewal azonnal szebbé varázsolja a bőrödet.

Ergonomikus kialakítás
A masszírozó ergonómikus formája lehetővé teszi az arc minden területének pontos elérését, beleértve a nehezen elérhető szem- és orrterületet is. Ezen túlmenően a szilikon markolat kényelmes használatot biztosít és kiküszöböli a termék kicsúszásának kockázatát, miközben a folyadék, ami a termékben található, fagyálló. A masszírozó bőrbarát bórszilikát üvegből készült.

Kényelmes használat
Az aktuális igényeidnek megfelelően helyezd a terméket a hűtőszekrénybe, vagy merítsd meleg vízbe, és élvezd az otthoni privát spa-élményt. A Geskével búcsút mondhatsz a makacs sötét karikáknak és táskás szemeknek, miközben ragyogó bőrt, tonizáló hatást és pihentető masszázst élvezhetsz.

További képességek az alkalmazással
Töltsd le az ingyenes GESKE alkalmazást, hogy hozzáférj edzésprogramokhoz és szakértői tippekhez. Lehetőség van arra is, hogy mesterséges intelligencia segítségével letapogasd a bőrödet, amely megoldásokat fog javasolni, hogy megfeleljenek az egyéni igényeidnek.

Gyártó: Geske
Modell: GK000700SL01
Szín: starlight

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett