Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971308400639 Márka: InFace

inFace CB-11D SPA testmasszírozó kefe (rózsaszín)


Cikkszám: CB-11Dp | EAN/Vonalkód: 6971308400639 | Márka: InFace

inFace CB-11D SPA testmasszírozó kefe (rózsaszín)


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

19100 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

inFace SPA Testmasszírozó Kefe CB-11D (rózsaszín).
Az inFace Masszírozó CB-11D testmasszírozó kefe nyugtató masszázst nyújt és gyengéden radírozza a bőrt. 4 cserélhető fejjel érkezik, így kényelmesen használhatod. Ezenkívül 3-fokozatú sebességállítást kínál, és IPX7 vízállósággal rendelkezik.

Hatékony tisztítás
Cseréld le a szokásos fürdőszivacsokat az inFace SPA Masszírozóra. A kefe feje két részből áll, amelyek különböző irányba forognak, így kellemes masszázst biztosít és hatékonyan tisztítja a bőrt. Ezen felül intelligens chipet tartalmaz, amely megszakítja a készüléket, ha túl nagy nyomást érzékel a bőrön. Így a CB-11D használata teljesen biztonságos.

4 fej mellékelve
A csomagban 4 fejet találsz, amelyeket szabadon használhatsz. A gyengéd tisztító fej eltávolítja a szennyeződéseket és segít habot képezni. A forgó szilikon kefe kellemes hát- és nyakmasszázst biztosít, míg a radírozó kefe eltávolítja az elhalt hámsejteket. A DuPont sörtefej pedig megtisztítja a bőrt és segít a hátakne kezelésében.

Személyre szabható működés
Az inFace SPA Testmasszírozó Kefe 3 sebességfokozatot kínál, így igényeidhez igazíthatod működését. A legalacsonyabb fokozat gyengéden tisztítja a bőrt, a közepes fokozat ideális mindennapi használatra, a legmagasabb fokozat pedig alapos tisztítást nyújt.

Átgondolt design
Az inFace CB-11D FDA-szilikonból készült, így biztonságos a bőröd számára. Ezenkívül IPX7 fröccsenésállósággal rendelkezik, így bátran használhatod anélkül, hogy aggódnál a termék károsodása miatt. Emellett a fej 3D kialakítása biztosítja, hogy a szilikon lapkák szorosan illeszkedjenek a bőrhöz, így még jobb tisztító hatást érve el.

Részletekre való odafigyelés
Az inFace testmasszírozó kefe egy 1,200 mAh újratölthető akkumulátorral van ellátva, amely kb. 60-120 perc használatot biztosít. Emellett a termék mágneses töltést támogat - könnyen eltávolíthatod az akkumulátort és újra feltöltheted. Kb. 2 óra elteltével a kefe újra használatra kész lesz. A tartozék konzol segítségével a falra rögzítheted a készüléket, így mindig kéznél lehet. A kefe fürdőszobai dekorációként is szolgálhat, és nem fog sok helyet foglalni a zuhanyzóban vagy a kád felett.

Tartalmazza:
- masszázskefe
- DuPont sörtefej
- gyengéd tisztító fej
- szilikon fej
- radírozó fej
- töltőkábel
- fali tartó
- adapter mágneses töltéshez
- használati útmutató

Gyártó: inFace

Model: CB-11D

Szín: rózsaszín

Akkumulátor kapacitás: 1200 mAh

Névleges feszültség: 3.7 V

Névleges teljesítmény: 4.5W

Töltési idő: kb. 2 óra

Működési idő: 60-120 perc

Vízállóság: IPX7

Anyag: FDA szilikon

Súly: kb. 255 g

Méretek: 306 x 83 x 66 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett