Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006362 Márka: Geske

Geske Cool & Warm Szemmasszírozó 7 az 1-ben (szürke)


Cikkszám: GK000702GY01 | EAN/Vonalkód: 4099702006362 | Márka: Geske

Geske Cool & Warm Szemmasszírozó 7 az 1-ben (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Cool & Warm 7 az 1-ben Szemmasszírozó (szürke).

A Cool & Warm 7 az 1-ben masszírozó átfogó gondoskodást nyújt a szemeknek és a körülöttük lévő bőrnek. A termék lehetővé teszi mind a hűtő, mind a melegítő masszázst, relaxációt és revitalizációt kínálva. Segítségével örökre elbúcsúzhatsz a sötét karikáktól és táskáktól a szemeid alatt. A Geske használatával, amelyet az ELLE magazin No.1 Szépség Innováció márkájának nevezett, minden nap ragyogó megjelenésben fogsz részesülni!

Relaxálás és puffadás csökkentése
Egy hosszú, kimerítő nap után a szemeid megérdemelnek egy kis relaxációt. A Geske masszírozó csökkenti a duzzanatot és a fáradtságot, így frissen és nyugodtan érezheted magad. Csak hagyd pár percre a hűtőben, és élvezd a megnyugtató szemmasszázst a Cryo Deep Cooling Revitalizáló Rendszer révén.

Vérkeringés javítása és bőr rugalmasságának növelése
Helyreállítandó a szemeid energiáját és javítva a vérkeringést, merítsd a masszírozót meleg vízbe. Ez segít megnyugodni és visszaadni a ragyogást a szemeidnek. Ezenkívül javítani fogsz a bőröd rugalmasságán és csodálkozhatsz a ragyogó megjelenéseden. Készen állsz a Pore-Opening Deep Warming Rendszer hatásainak megtapasztalására?

Szépség, amely sosem hagy cserben
Lásd a fiatalság injekciójának hatásait. A Geske masszírozó hozzájárul a szemkörnyéki bőr megújulásához, és a High Efficiency Depuffing Rendszer révén csökkenti a duzzanatot és minimalizálja a fáradtság jeleit.

Kényelmes használat
Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a Geske termék használata rendkívül kényelmes. A szilikon borítás kiküszöböli a masszírozó kicsúszásának kockázatát.

GESKE alkalmazás - legjobb tippek
A GESKE alkalmazással edzési programokhoz és ápolási tippekhez férhetsz hozzá. Az AI szkennelni tudja a bőrödet, és jelzi, mely eszközök lesznek megbízhatóak az álmaid megjelenésért vívott küzdelemben.

Gyártó: Geske
Modell: GK000702GY01
Szín: szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett