Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006430 Márka: Geske

Geske Cool & Warm szemkörnyék masszírozó 7 az 1-ben (magenta)


Cikkszám: GK000702MG01 | EAN/Vonalkód: 4099702006430 | Márka: Geske

Geske Cool & Warm szemkörnyék masszírozó 7 az 1-ben (magenta)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Cool & Warm 7 az 1-ben szemkörnyék masszírozó (magenta).

A Cool & Warm 7 az 1-ben masszírozó átfogó gondoskodást biztosít a szemek és a környező bőr számára. A termék hűsítő és melegítő masszázst is lehetővé tesz, ami relaxációt és revitalizációt nyújt. Segítségével végleg búcsút inthetsz a sötét karikáknak és a szem alatti táskáknak. A Geske, az ELLE magazin által a No.1 Beauty Innovation-nek nevezett márkával minden nap ragyogó lesz a megjelenésed!

- Relaxáció és duzzanatcsökkentés
Hosszú nap után a szemeid megérdemelnek egy kis pihenést. A Geske masszírozó csökkenti a puffadtságot és a fáradtságot, így kipihentnek és frissnek érzed magad. Csak tedd a hűtőbe néhány percre, hogy élvezhesd a nyugtató szemkörnyéki masszázst a Cryo Deep Cooling Revitalizing System segítségével.

- Vérkeringés javítása és bőrrugalmasság
Hogy visszanyerd szemek energiáját és javítsd a vérkeringést, merítsd a masszírozót meleg vízbe. Ez megnyugvást hoz és visszaadja szemeid ragyogását. Továbbá javítja a bőr rugalmasságát, és csodálhatod ragyogó megjelenésed. Készen állsz a Pore-Opening Deep Warming System hatásainak megtapasztalására?

- Megjelenés, amely sosem okoz csalódást
Tapasztald meg a fiatalító hatást. A Geske masszírozó hozzájárul a szemkörnyéki bőr megújulásához, és a High Efficiency Depuffing System révén csökkenti a puffadtságot és minimalizálja a fáradtság jeleit.

- Kényelmes használat
Ergonomikus kialakításának köszönhetően a Geske termék használata rendkívül kényelmes. A szilikon borítás megszünteti a masszírozó kicsúszásának kockázatát.

- GESKE alkalmazás - legjobb tippek
A GESKE alkalmazással hozzáférhetsz edzésprogramokhoz és ápolási tippekhez. Az AI segítségével bőröd szkennelésére is lehetőséged van, amely megmutatja, mely eszközök bizonyulnak megbízhatónak a vágyott megjelenés eléréséért folytatott harcban.


GyártóGeskeModellGK000702MG01Színmagenta

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett