Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702006577 Márka: Geske

Cool&Warm Duo szemkörnyék masszírozó 7in1 Geske (starlight)


Cikkszám: GK000703SL01 | EAN/Vonalkód: 4099702006577 | Márka: Geske

Cool&Warm Duo szemkörnyék masszírozó 7in1 Geske (starlight)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske Duo Cool & Warm 7in1 szemkörnyék masszírozó (starlight).
Fedezd fel, hogy naponta csak néhány perc masszázs elegendő a kielégítő eredmények eléréséhez. A két Cool & Warm 7 az 1-ben masszírozó csökkenti a sötét karikákat és a szem alatti táskákat, visszaállítva a bőr ragyogó fényét és tonizáló hatást biztosítva. A Geske márka ismét bizonyítja innovatív hozzáállását a szépségápoláshoz, amelyet az ELLE magazin már azzal is elismert, hogy az 1. számú szépséginnovációnak nevezte. Egy alkalmazás tele meglepetésekkel is rendelkezésedre áll majd.

Kétoldalas masszázs az egyenletes bőrápolásért
A készletben két 7 az 1-ben Duo Cool & Warm szemkörnyék masszírozót találsz, így egyszerre masszírozhatod arcod mindkét oldalát, egyenletes eredményeket és maximális hatékonyságot érve el. A használt megoldás értékes időt is megtakarít számodra.

Hatékony frissítő és melegítő masszázs
A Cryo Deep Cooling Revitalizáló Rendszer garantálja a puffadás és a szem alatti sötét karikák azonnali csökkenését, visszaadva a szemek fiatalos ragyogását és frissesség érzetét. Ezzel szemben a Pórusnyitó Mély Melegítés serkenti a vérkeringést, megnyitja a pórusokat és visszaállítja a bőr rugalmasságát az egészséges ragyogásért. Emellett a Magas Hatékonyságú Puffadáscsökkentés csökkenti a puffadtságot és eltünteti a fáradtság jeleit.

Tartós kialakítás és kényelmes használat
A masszírozó magas minőségű bórszilikát üvegből készült a tartósság érdekében. A szilikon fogantyú garantálja a biztos fogást és a kényelmet használat közben. A vízálló kialakítás lehetővé teszi a szabad ápolást fürdés közben is. Hűtőmasszázshoz hagyd a terméket egy ideig a hűtőszekrényben. Ha melegítő élményre vágysz, helyezd meleg vízbe.

Személyre szabott ápolás
A Geske alkalmazás személyre szabott bőrápolási tippeket kínál, amelyek a bőrödhöz igazodnak – csak szkenneld be az arcodat. Kövesd nyomon a fejlődésedet és férj hozzá szakértői tanácsokhoz!

Gyártó: Geske
Modell: GK000703SL01
Anyag: szilikon
Vízállóság: 100%
Szín: starlight

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett