Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976973850888 Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen SE Lite (Lila)


Cikkszám: SE lite Purple | EAN/Vonalkód: 6976973850888 | Márka: Laifen

Hajszárító ionizációval Laifen SE Lite (Lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Laifen SE Lite hajszárító egy fejlett eszköz, amely az erőt és a legmodernebb technológiát ötvözi, hogy gyorsabban és hatékonyabban szárítsa meg a haját. Az ionizáció és az intelligens hőmérséklet-szabályozás révén haja minden nap egészséges és fényes lesz. Tudjon meg többet ennek a hajszárítónak a képességeiről, és tapasztalja meg, hogyan változtathatja meg mindennapi hajápolási rutinját.

Páratlan erő és teljesítmény
A Laifen SE Lite 100 000 fordulat/perc sebességen működő motorral van felszerelve, amely 19 m/s koncentrált légáramlást biztosít. Ez a technológia a haj szárítását sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá teszi, így értékes időt takaríthat meg minden nap. A haj sűrűségétől és hosszától függetlenül a Laifen SE Lite professzionális eredményt nyújt az otthona kényelmében.

Három üzemmód
A Laifen SE Lite három különböző üzemmódot kínál: meleg, langyos és hideg levegő. Egyetlen hőmérséklet-szabályozó gomb segítségével zökkenőmentesen válthat közöttük, így testre szabhatja a beállításokat az egyéni igényeihez és hajtípusához. A meleg üzemmód kiválóan alkalmas a gyors szárításhoz és formázáshoz, a langyos mód kíméletesebb és megvédi a hajat a kiszáradástól, míg a hideg üzemmód zárja a haj kutikuláit, egészséges fényt és tartós formázást biztosítva.

Intelligens hőmérséklet-szabályozás
A Laifen SE Lite fejlett intelligens hőmérséklet-szabályozó rendszerrel van ellátva, amely folyamatosan figyeli és beállítja a levegő hőmérsékletét, minimalizálva a hő okozta hajkárosodás kockázatát. Ennek eredményeként a haj védve van a túlmelegedéstől, megtartva természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát. Ez az innovatív megoldás egészségesebb hajat és kevesebb töredezést eredményez.

Ionizációs technológia
A Laifen SE Lite egyik kiemelkedő előnye az ionizációs technológia, amely akár 150 millió negatív iont generál. Ezek az ionok semlegesítik a haj felületén lévő pozitív töltéseket, csökkentve a statikus elektromosságot és a szöszösödést. Ennek eredményeként a haj puhábbá, simábbá és könnyebben kezelhetővé válik. Az ionizáció emellett segít lezárni a haj kutikuláit, ami hozzájárul az egészséges megjelenéshez és a természetes fényhez.

Kompakt és könnyű kialakítás
A Laifen SE Lite rendkívül könnyű kialakításával tűnik ki, mindössze 345 grammos súlyával. Ez rendkívül kényelmessé teszi a használatot, még hosszabb szárítási időszakok alatt is. A kompakt méretek (277 × 70 × 83 mm) könnyű tárolhatóságot és utazás során ideális választást biztosítanak. A hosszú, 2,5 méteres kábel teljes mozgásszabadságot biztosít, így kényelmesen használhatja a hajszárítót különböző körülmények között.

Gyártó: Laifen
Termék neve: Hajszárító
Termék modell: SE Lite
Névleges teljesítmény: 1400 W
Névleges feszültség: 220-240V
Névleges frekvencia: 50-60Hz
Termék súlya: 345g/0.76lb (kábel nélkül)
Termék méretei: 277 x 70 x 83 mm / 11 x 2,7 x 3,3 hüvelyk (kábel nélkül)
Kábel hossza: 2,5m (csatlakozóval)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett