Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971016544809 Márka: ZHIBAI

Lonizációs hajszárító ZHIBAI HL321 (fekete)


Cikkszám: HL321 | EAN/Vonalkód: 6971016544809 | Márka: ZHIBAI

Lonizációs hajszárító ZHIBAI HL321 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A ZHIBAI márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ZHIBAI HL321 ionizációs hajszárító (fekete)
Mostantól gyorsan megszáríthatja haját anélkül, hogy károsítaná azt! A hajszárító állandó hőmérsékletet biztosít és véd a túlmelegedéstől. A ZHIBAI HL321 1800 wattos teljesítménnyel működik és meglepően csendes (60 dB). Tökéletes minden hajtípusra. 2 hőmérséklet-beállítás és 2 légsebesség közül választhat. Negatív ionokat is generál, hogy elbúcsúzhasson a sztatikus és szálkás haj problémájától. A csomag két cserélhető fúvókát tartalmaz.

Mondjon búcsút a szálkás hajnak
Mondjon búcsút az elektromossággal teli és szálkás hajnak! A ZHIBAI HL321 hajszárítóval végleg megszabadulhat ettől a problémától! Az eszköz intelligens ionizációs technológiát használ, negatív ionokat termel, amelyek puhává és lággyá teszik a hajat. Emellett csökkenti a töredezett hajvégeket és a sztatikus elektromosságot, megvédve haját a szálkásodástól. Készítse el álmai frizuráját a ZHIBAI ionizáló hajszárítóval!

Magas munkateljesítmény
Nem kell többé hosszú és fárasztó hajszárításra pazarolnia az idejét! A ZHIBAI HL321 hajszárító 1800 wattos teljesítménye révén néhány perc alatt megszárítja a haját. És ez még nem minden! Az eszköz rendkívül csendesen működik - hangerőszintje nem haladja meg a 60 dB-t, így a zaj nem zavarja a kisebb háztartásban élőket sem.

Biztonság és kényelmes használat
Az HL321-ben használt intelligens technológiák révén a hajszárító állandó hőmérsékletet tart fenn. Így nem kell aggódnia a nem kívánt égési sérülések miatt. Az eszköz jól működik otthon, útközben és akár egy szépségszalonban is. Teljesen biztonságos gyermekek és terhes nők számára. Két légáramlási opciót kínál - egy meleg áramlatot, a haj gyors szárítására, és egy hideg áramlatot, amely hasznos a hajformázáshoz. A fújás teljesítményét is beállíthatja - az eszköz erős és gyengébb légáramlást kínál.

Vigye magával utazásra
Ne mondjon le a gyors és biztonságos hajszárításról és hajformázásról, amikor úton van. Az HL321 kézre álló és elég kicsi ahhoz, hogy sikeresen elférjen a bőröndjében vagy utazótáskájában. Ráadásul a készlet két cserélhető fejet tartalmaz - egy koncentrátort és egy diffúzort. A lapos fej tökéletes az egyenes hajra, hogy még simábbá tegye, míg a diffúzor a göndör és szálkás hajra, hogy kiemelje a természetes hullámokat.

A csomag tartalma:
- Hajszárító
- Koncentrátor
- Diffúzor
- Használati útmutató

Márkanév: ZHIBAI
Modell: HL321
Név: Ionizációs hajszárító
Feszültség: 230 V
Légsebességek: 2
Hőmérséklet-beállítások: 2
Kibocsátott ionmennyiség: ≥2 millió / cm³
Frekvencia: 50 Hz / 60 Hz
Teljesítmény: 1800 W
Sebesség: 20000 ford./perc
Méretek: 123 x 210 x 75,5 mm
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett