Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240217092 Márka: ESR

ESR Halolock Qi2 Mini Vezeték Nélküli Töltő 15W MagSafe-kel - Ezüst


Cikkszám: 25318-0 | EAN/Vonalkód: 4894240217092 | Márka: ESR

ESR Halolock Qi2 Mini Vezeték Nélküli Töltő 15W MagSafe-kel - Ezüst


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ESR HaloLock Qi2 Mini egy modern töltő, amely fejlett funkciókkal van felszerelve, biztosítva a telefon kényelmes és biztonságos töltését. Az erős mágnesek szilárd kapcsolatot hoznak létre a telefonnal, ami gyorsabb és megbízhatóbb töltést eredményez, még a készülék használata közben is. A HaloLock Qi2 Mini a fejlett hőelvezetési kialakításának köszönhetően gyorsabban tölti a telefont, mint más MagSafe töltők, így maximális töltési sebességet biztosít. A kábel megerősített alappal és fonott nylon külső burkolattal van ellátva, hogy megőrizze újszerű megjelenését és teljes funkcionalitását. Emellett az extra hosszúságú (1,5 m) kábel lehetővé teszi, hogy játszhass, beszélhess, böngészhess az interneten és szabadon mozoghass a telefon töltése közben. Az ultra vékony és kompakt kialakítás révén a töltő könnyen elfér a zsebedben vagy táskádban, így lehetővé téve a kényelmes, gyors töltést útközben. A töltő teljes védelmi funkciókkal rendelkezik, beleértve az idegen tárgyak észlelését, a túlmelegedésvédelmet és a túlfeszültségvédelmet, hogy biztosítsa okostelefonod biztonságát. A töltőnek nincs indikátor fénye. A képen látható zöld háttérvilágítás csak a QI2 technológia bemutatására szolgál.

Az induktív töltő teljes kihasználása érdekében javasoljuk, hogy csatlakoztasd egy legalább 20W (VA) teljesítményű hálózati töltőhöz.
A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonnal vagy MagSafe beépített mágneses szemmel rendelkező tokkal működik.

TERMÉK JELLEMZŐK:
- 100% eredeti
- Eredeti csomagolásban
- Vezeték nélküli, induktív töltés
- Bemeneti feszültség: 9V/2,22A
- Kimeneti teljesítmény: 15W (max.)
- Működik a MagSafe rendszerrel
- Kábel hossza: 150 cm
- USB-C csatlakozó

A CSOMAG TARTALMA:
1 x ESR HaloLock QI2 Mini induktív töltő
1 x ESR USB-C kábel 150 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett