Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4099702005815 Márka: Geske

Geske Precision Trimmer 4 az 1-ben (szürke)


Cikkszám: GK000083GY01 | EAN/Vonalkód: 4099702005815 | Márka: Geske

Geske Precision Trimmer 4 az 1-ben (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Geske 4 az 1-ben Precíziós Trimmer (szürke)
Bemutatkozik a Precíziós 4 az 1-ben Trimmer - egy megoldás, amely forradalmasítja a nem kívánt szőrszálak eltávolításának módszerét, teljes higiéniát és kényelmet biztosítva fájdalom nélkül. Minden bőrtípusra alkalmas, az egyszerű használatot és a hatékonyságot kombinálva. Mikro-precíziós kontúrpengéi révén a trimmer nem csak pontosságot, hanem teljes gyengédséget is garantál a bőrnek, megszüntetve az irritáció kockázatát. Emellett csúszásmentes szilikon felületének köszönhetően minden használat során stabilitást és biztonságot nyújt.


Technológia a bőröd szolgálatában
Fedezd fel a Geske precíziós trimmer mögött rejlő csúcstechnológiás AI technológia erejét. Az innovatív dedikált alkalmazásrendszer elemzi a bőrödet, és ajánlásokat tesz az egyedi igényekhez igazítva az eszközökre és kezelésekre, maximalizálva a Geske termékek eredményeit.


Kényelem irritáció nélkül
A precíziós hipoallergén pengéket a kényelem szem előtt tartásával tervezték. Megszüntetik az irritáció kockázatát még a legérzékenyebb bőr esetén is. Ezáltal a trimmer ideális megoldás mindazok számára, akik fájdalommentes és gyengéd szőrtelenítést értékelnek, sima érzést és tökéletes megjelenést biztosítva kellemetlen következmények nélkül.


Környezetbarát és cserélhető pengék
A Geske nemcsak rólad gondoskodik, hanem a környezetről is! A 4 az 1-ben Precíziós Trimmert környezetbarát cserélhető pengék rendszerével szerelték fel. Ezáltal a készülék higiéniájának fenntartása egyszerű, és biztos lehetsz abban is, hogy gondoskodsz magadról a természettel összhangban.


Gyártó: Geske
Modell: GK000083GY01
Szín: Szürke
Anyag: Szilikon
Vízállóság: 100%

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett