Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 0785691422590 Márka: FLOVES

FLOVES 2 az 1-ben Borotva és trimmelő


Cikkszám: HF-8988 | EAN/Vonalkód: 0785691422590 | Márka: FLOVES

FLOVES 2 az 1-ben Borotva és trimmelő


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7280 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gondoskodjon megjelenéséről a FLOVES 2 az 1-ben eszközzel, amely egy borotvából és egy orrszőrvágó fejéből áll. Megbízható pengék, a vezeték nélküli használat kényelme és a multifunkcionalitás mindaz, amire szüksége van a tökéletes megjelenés eléréséhez. Az erős újratölthető akkumulátor 120 perc használatot biztosít, és a készülék tisztítása és karbantartása nem okoz gondot. A csomagban praktikus kiegészítőket is talál.

Többféle felhasználás
Élvezze a kényelmes szakállformázást és a nem kívánt testszőrzet hatékony eltávolítását, valamint az orr- vagy fülszőrök precíz trimmelését. A 2 az 1-ben FLOVES eszköz egy kényelmes és praktikus megoldás, amely helyet takarít meg a fürdőszobában és könnyebbé teszi az ápolást, mint valaha.

Vezeték nélküli működés
A hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően a FLOVES eszköz akár 120 percig is működhet - elegendő idő a precíz trimmelésre és formázásra. Ezenkívül az akkumulátor szintjelző lehetővé teszi a borotva aktuális állapotának nyomon követését. Az akkumulátor feltöltése mindössze 90 percet vesz igénybe.

Elengedhetetlen utazótársa
A FLOVES borotva rendelkezik egy utazási zár funkcióval, amely megakadályozza a véletlen aktiválást szállítás közben. Egyszerűen tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot 3 másodpercig az eszköz lezárásához vagy feloldásához, így biztosítva a maximális biztonságot és kényelmet utazás közben.

Problémamentes tisztítás
A készlet tisztán tartása nem jelent majd gondot. Egyszerűen mossa le folyó víz alatt. Emellett talál a készletben egy speciális kefét, amely segít alaposan eltávolítani minden szennyeződést a pengékről és a nehezen elérhető helyekről. Így mindig biztos lehet benne, hogy a készülék újra használatra kész.

Tartalom:

- Borotva x1

- Orrszőr vágó fej x1

- Tisztítókefe x1

- Fésűfeltét x3

- Töltőkábel x1

- Használati útmutató x1

Gyártó: FLOVES

Modell: HF-8988

Töltési idő: 90 perc

Működési idő: 120 perc

Egyéb: utazási zár

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett