Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973293809190 Márka: Petkit

PetKit 2 az 1-ben kisállat trimmer Pro


Cikkszám: PK413 | EAN/Vonalkód: 6973293809190 | Márka: Petkit

PetKit 2 az 1-ben kisállat trimmer Pro


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

2 az 1-ben Kisállat Trimmer Pro Petkit

Szerezd meg a képességet, hogy otthonod kényelmében ápolhasd szőrös kedvenced bundáját. Többé már nincs szükség pénzt költeni kisállat ápoló szalon látogatásokra! A feljavított, vezeték nélküli Pro PetKit trimmer lehetővé teszi, hogy gyorsan és pontosan nyírd a kedvenced szőrét. A készülék csendesen működik és vízálló (IPX7), hatékony akkumulátora pedig egy töltéssel körülbelül 60-90 perces üzemidőt biztosít (a használt pengétől függően). A készlet továbbá 2 kisállat biztonságos pengét és 2 fésűs toldalékot tartalmaz.

Teljesítmény és biztonság
A trimmer hatékony teljesítménye a csúcsminőségű motorjának köszönhető, amely 6000-7000 fordulat/perc sebességgel működik. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan ápolhasd kedvencedet. Emellett a készülék nem húzza a szőrt, és minden típusú bundához alkalmas. Teljesen biztonságos a háziállatok számára, nem okoz irritációt vagy vágásokat. A trimmer pengéi prémium anyagokból készültek, amelyek bőrbarátok és tartósak. Emellett nem melegszenek túlzottan.

2 Penge és 2 Fésűs Toldalék Mellékelve
A készlet 2 cserélhető pengével (kerámia és szénacél) van ellátva, így a Pro PetKit trimmer különböző felhasználásokra is alkalmas. A 4 cm széles penge nagyobb területeken, például a kedvenced hátán gyors és pontos nyírást tesz lehetővé. A keskenyebb, 1,9 cm-es penge nagyobb precizitást biztosít a fül és a mancsok környékén. Ráadásul 2 fésűs toldalék (3 mm és 9 mm) is van mellékelve, amelyekkel könnyedén a kívánt hosszúságúra nyírhatod kedvenced bundáját.

Feljavított Kialakítás
A trimmer IPX7 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a tisztítása pehelykönnyű. Ez nem csak elősegíti, hogy a trimmert kiváló állapotban tartsd, hanem a baktériumok szaporodását is gátolja, így megóvja kedvencedet a bőrproblémáktól. A készülék csúszásmentes fogantyúval is fel van szerelve, ami könnyebbé teszi a kezelést és növeli a használói kényelmet.

Csendes Működés
Érzékeny a kedvenced a zajokra? Semmi gond – a Pro PetKit trimmer rendkívül csendesen működik. Zajszintje nem haladja meg az 50 dB-t, ami lehetővé teszi, hogy ápolhasd a kedvencedet anélkül, hogy nyugtalanná, szorongóvá válna, vagy megpróbálna elszökni.

Vezeték nélküli Működés
Felejtsd el a rövid vagy összegabalyodott kábelekkel való bajlódást. A Pro PetKit trimmer vezeték nélkül működik, szabad mozgást biztosítva neked. A készülék nagy teljesítményű lítium akkumulátorral van felszerelve, amely akár 60 perc üzemidőt biztosít a széles pengével, vagy körülbelül 90 percet a keskeny pengével. Ez elegendő még a nagyobb háziállatok pontos ápolásához is. A trimmer körülbelül 2 óra alatt töltődik fel, és beépített indikátora információt nyújt az akkumulátor szintjéről.

Doboz tartalma:
- Trimmer
- 2x Pengék (4 cm, 1,9 cm)
- 2x Fésűs toldalékok (3 mm, 9 mm)

Márka: PetKit

Név: 2 az 1-ben Kisállat Trimmer Pro

Modell: PK413

Motor Sebessége: 6000-7000 fordulat/perc

Zajszint: ≤50 dB

Üzemidő:
- Széles pengével: körülbelül 60 perc
- Keskeny pengével: körülbelül 90 perc

Töltési Idő: Körülbelül 2 óra

Vízállóság: IPX7

Méretek:
- Széles pengével: 160,5 x 39,8 x 34,5 mm
- Keskeny pengével: 178,5 x 33,6 x 30,2 mm

Súly:
- Széles pengével: 138 g
- Keskeny pengével: 131 g

Tervezett Felhasználás: Macskák és kutyák számára

Szőr Típusa: Minden szőrtípusra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett