Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953156301566 Márka: ANLAN

Dual Head Body Trimmer ANLAN 05-ATMQ31-02A


Cikkszám: 05-ATMQ31-02A | EAN/Vonalkód: 6953156301566 | Márka: ANLAN

Dual Head Body Trimmer ANLAN 05-ATMQ31-02A


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kétfejű Haj- és Testszőr Trimmer

Fedezd fel az ANLAN hajvágó sokoldalúságát és eleganciáját, 05-ATMQ31-02A modell. Ez a kétfejű trimmer az ókori oszlopok ihlette időtlen dizájnt ötvözi a modern technológiával, páratlan precizitást és felhasználói kényelmet kínálva. Ideális az egész test szőrtelenítésére, forgó fejjel rendelkezik az ultra-rövid hajhoz és egy különleges trimmerrel a közepes hosszúságú hajhoz. Fehér színben kapható, ez a trimmer nem csak praktikus eszköz, hanem elegáns kiegészítője is a fürdőszobának.

Minimalista Dizájn
Az ANLAN trimmer elegáns, minimalista dizájnnal tűnik ki, amely tiszteleg az ókori oszlopok klasszikus esztétikája előtt. Fehér színe és kifinomult vonalai nem csak bármilyen belső térbe illeszkednek, hanem a készülék biztos fogását is garantálják.

Kétfejű Sokoldalúság
Ennek a trimmernek a különlegessége a két fej, amelyek lehetővé teszik a szőr pontos vágását az egész testen. Ez a trimmer hihetetlenül sokoldalú, tökéletes szakáll és haj ápolására a fejen vagy a testen. A kétfejű dizájn nem csak kényelmet nyújt, hanem időt és helyet is megtakarít, kiküszöbölve a több eszköz szükségességét.

Forgó Fej Rövid Hajhoz
Az ANLAN trimmer innovatív forgó fejjel rendelkezik, amely tökéletesen kezeli a 0,3 mm-nél rövidebb hajat. Ez a funkció rendkívül precíz vágást biztosít, így tökéletesen sima bőrt érhet el irritáció nélkül. Kiváló megoldás azok számára, akik értékelik a precizitást és a sima borotválkozási élményt.

Speciális Trimmer Közepes Hosszúságú Hajhoz
A trimmer második feje kifejezetten a 0,3–0,6 mm hosszúságú haj kezelésére lett tervezve. Ez ideális megoldás azok számára, akik egy kicsit hosszabb, de ugyanolyan esztétikus és gondozott megjelenést részesítenek előnyben. Ez a trimmer lehetővé teszi a pontos formázást és stílusalkotást, miközben maximális bőrvédelmet biztosít.

Márka: ANLAN
Modell: 05-ATMQ31-02A
Szín: Fehér
Súly: 105g

Termék kategória: Hajvágó és szakállvágó, trimmer.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett