Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934399224621 Márka: Oneisall

Pet trimmer Oneisall DTJ-002


Cikkszám: dTJ-002 | EAN/Vonalkód: 6934399224621 | Márka: Oneisall

Pet trimmer Oneisall DTJ-002


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Oneisall pet trimmer DTJ-002
Gondoskodjon kedvencéről és ápolja otthon annak bundáját. A Oneisall trimmer segítségével gyorsan és pontosan vágja és formázza kedvence szőrzetét - a készülék 2 fejet (keskeny és széles) kínál, és akár 6500 percenkénti fordulatszámmal is működik. Mindemellett teljesen biztonságos a háziállatok számára és nem irritálja a bőrt. A 2500 mAh akkumulátornak köszönhetően vezeték nélkül, problémamentesen használható, és hangerőszintje mindössze körülbelül 55 dB. A készletben található 6 fésűs feltét is.

Biztonságos és pontos vágás
A trimmer segítségével gyorsan, pontosan és biztonságosan vághatja le kedvence szőrét. A készülék kiváló minőségű pengékkel van ellátva, amelyek bőrbarátak, és nem okoznak irritációt vagy sebeket. Két sebességi szint közül is választhat - 5500 fordulat/perc vagy 6500 fordulat/perc. Ezáltal könnyedén beállíthatja a trimmer működését kedvence szőrtípusához! Ezenkívül az erőteljes motor lehetővé teszi a hosszú, vastag szőrrel való egyszerű bánásmódot is.

Két választható fej
A Oneisall trimmer két elérhető fejének köszönhetően alapos és átfogó hajvágást biztosít kedvencének. A széles penge tökéletes nagyobb területekhez. Segítségével gyorsan le tudja vágni kedvence hátán vagy oldalán a szőrt. A keskeny fej pedig ott jön jól, ahol nagyobb pontosságra van szükség. Használja például kedvence mancsai körüli szőr levágására.

Csendes működés
Ne aggódjon amiatt, hogy kedvence stresszes lesz vagy megijed a vágás során. A trimmer meglepően csendesen működik - hangerőszintje mindössze körülbelül 55 dB. Ne aggódjon amiatt, hogy az idegesítő zaj zavarni fogja Önt vagy kedvencét!

Erőteljes akkumulátor
Szabaduljon meg a kábelektől és élvezze a nagyobb szabadságot. A trimmer vezeték nélkül is működhet, és az erőteljes 2500 mAh akkumulátornak köszönhetően akár 4 órán át is használható. A töltéshez mindössze körülbelül 3 óra szükséges. Ráadásul, még ha elfelejtené is feltölteni a készüléket, nem kell aggódnia. Vezetékes módban is működhet, így szinte bármilyen helyzetben gond nélkül használható.

6 fésűs feltét a készletben
Tegye könnyebbé kedvence szőrzetének formázását és gondoskodjon annak egyedi és aranyos megjelenéséről. A készletben nemcsak egy trimmert talál, hanem 6 különböző méretű fésűs feltétet is - 3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm és 19 mm. Ezáltal az ápolás sosem volt ilyen egyszerű!

A csomag tartalma
- Trimmer széles pengével
- Keskeny penge
- 6x fésűs feltét (3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm)
- Pengeolaj
- Töltőkábel (USB-A - USB-C)
- Tisztítókefe

Gyártó: Oneisall
Modell: DTJ-002
Sebesség: 5500 fordulat/perc / 6500 fordulat/perc
Akkumulátor kapacitása: 2500 mAh
Működési idő: Kb. 4 óra
Töltési idő: Kb. 3 óra
Hangerő szint: Kb. 55 dB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett