Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303872558 Márka: UGREEN

Ugreen US284 70255 USB-A (egyenes) / USB-C (szögletes) kábel 3A 3m - szürke


Cikkszám: 70255-ugreen | EAN/Vonalkód: 6957303872558 | Márka: UGREEN

Ugreen US284 70255 USB-A (egyenes) / USB-C (szögletes) kábel 3A 3m - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen US284 70255 kábel USB-A (egyenes) / USB-C (szögletes) csatlakozókkal, 3 m hosszú - szürke. Többé nem kell feláldoznod a kényelmet, amikor töltöd az okostelefonodat! Az Ugreen US284 kábel egy innovatív megoldás, amely maximális mozgásszabadságot biztosít. A szögletes USB-C csatlakozónak köszönhetően a játék, filmnézés vagy üzenetírás töltés közben is tiszta élvezet lesz. A masszív kivitel tartós anyagokkal, mint például a TPE, nejlon és alumínium garantálja a kábel tartósságát. Emellett a gyors töltés és a stabil jelátvitel minden felhasználó számára tökéletes választássá teszi. A 3 méteres kábel biztosítja a készülék bármely helyen történő használatának szabadságát.

Specifikáció:
- Márka: Ugreen
- Modell: US284 70255
- Csatlakozó típusa: USB-A (hím), USB-C szögletes (hím)
- USB szabvány: USB 2.0 Hi-Speed
- Adatátvitel: akár 480Mb/s
- Hossz: 3m
- Szín: szürke

A Ugreen US284 70255 kábel legfontosabb előnyei:
- Megkönnyíti az okostelefon használatát töltés közben. A szögletes USB-C csatlakozó lehetővé teszi a készülék kényelmes használatát.
- Hosszú élettartamot garantál. A nejlon fonat és a TPE burkolat rendkívül tartóssá teszi a kábelt.
- Stabil jelátvitelt biztosít. Az ónozott réz kábel és alumínium árnyékolás megbízható kapcsolatot biztosítanak.
- Gyors töltést tesz lehetővé. A kábel támogatja az 5V/3A töltést.
- Mozgásszabadságot ad. A 3 méteres hossz lehetővé teszi a készülék kényelmes használatát különböző helyeken.

Megkönnyíti az okostelefon használatát a szögletes csatlakozónak köszönhetően.
Az Ön kényelme érdekében tervezve! Az Ugreen US284 kábel szögletes USB-C csatlakozóval rendelkezik, amely jelentősen megkönnyíti az okostelefon használatát töltés közben. Ezzel a megoldással a játék, filmnézés és még az üzenetírás is rendkívül kényelmes lesz. Többé nem kell aggódnod kényelmetlen csatlakozások miatt – most teljes mozgásszabadságot élvezhetsz. A kábel kialakítása lehetővé teszi a készülék kényelmes tartását a kézben.

Tartósság a legmagasabb szinten.
Az Ugreen US284 kábel a tartósság és megbízhatóság szinonimája. A TPE burkolat és a nejlon fonat ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és a kopásnak. Ezek az anyagok nemcsak hosszú élettartamot biztosítanak, hanem esztétikus megjelenést is. Emellett az alumínium ház megakadályozza a kábel túlmelegedését, ami még nagyobb tartósságot és biztonságos használatot jelent.

Stabil jelátvitel zavarok nélkül.
A továbbított jel minősége kritikus fontosságú, különösen ha megbízható kapcsolatra van szüksége. Az Ugreen US284 kábel ónozott rézvezetékkel és alumínium árnyékolással van ellátva, amelyek biztosítják a stabil és zavartalan jelátvitelt. Élvezheti a megszakítás nélküli adatátviteli hozzáférést és a zökkenőmentes töltést.

Gyors töltés minden körülmények között.
Senki sem szeret várakozni, ezért az Ugreen US284 kábel támogatja az 5V/3A gyors töltést. Ezzel a funkcióval készüléke pillanatok alatt használatra kész lesz. Legyen szó otthonról, munkahelyről vagy útközben, számíthat gyors és hatékony töltésre. Ez egy ideális megoldás azok számára, akik értékelik az időt és a kényelmet.

A 3 méteres hosszúságnak köszönhető mozgásszabadság.
A 3 méteres kábel valós mozgásszabadságot biztosít. Most már kényelmesen használhatja okostelefonját töltés közben akár egy távoli konnektorhoz csatlakoztatva is. Az Ugreen US284 kábel hosszúsága lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon és különböző helyeken is kényelmesen használhassa a készüléket.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett