Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906302313372 Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT MM15W-V6 MAGNETIC MAGSAFE MŰSZERFALRA ÉS LÉGNYÍLÁSRA SZERELHETŐ AUTÓS TELEFONTARTÓ VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ 15W FEKETE.


| EAN/Vonalkód: 5906302313372 | Márka: TECH-PROTECT

TECH-PROTECT MM15W-V6 MAGNETIC MAGSAFE MŰSZERFALRA ÉS LÉGNYÍLÁSRA SZERELHETŐ AUTÓS TELEFONTARTÓ VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ 15W FEKETE.


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dizájnos Tech-Protect MM15W-V6 autós telefontartó, amely akár 15W teljesítménnyel képes az Apple eszközök Magsafe technológiával történő töltésére. Szilárd, hosszúságban állítható karral rendelkezik, amely a forgatható fejjel együtt lehetővé teszi a tökéletes beállítást és a kiváló használati kényelmet.
Beépített erős mágnes biztosan tartja az okostelefonodat még a legnehezebb körülmények között is. Az eszköz ráadásul lehetővé teszi a telefon használatát függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt, így egyénileg igazíthatod azt az igényeidhez. Magas minőségű ABS, cinkötvözet és PC komponensek garantálják a hosszú távú használatot.
Az installálás rendkívül egyszerű, csak zsírtalanítani kell azt a helyet, ahová a tartót fel akarod ragasztani, meghúzni a kart, és kész! A tapadókorong tapadó tulajdonságának megőrzéséhez az újratelepítés előtt mosd el folyó víz alatt.
A további végdarab lehetővé teszi az MM15W-V6 rögzítését bármilyen autó szellőzőrácsához.
A Magsafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy olyan tokhoz működik, amely beépített mágneses gyűrűvel rendelkezik Magsafe használatra.
A TERMÉK JELLEMZŐI:- 100% eredeti- Eredeti csomagolásban- Erős és stabil telefonfogás- Bemeneti feszültség: 5V/2A, 9V/2A- Kimeneti teljesítmény: 5W/7.5W/10W/15W- Műszerfalra, szélvédőre vagy szellőzőrácsra szerelhető- MagSafe rendszerrel kompatibilis
A KÉSZLET TARTALMAZZA:1 x Tech-Protect MM15W-V6 autós telefontartó1 x Műszerfalra vagy szélvédőre rögzíthető végdarab1 x Szellőzőrácsra rögzíthető végdarab1 x 100cm USB-A / USB-C kábel2 x Magsafe fémlemez

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett