Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972552265266 Márka: Remax

REMAX PD-BT101 Bluetooth fülhallgató


Cikkszám: PD-BT101 | EAN/Vonalkód: 6972552265266 | Márka: Remax

REMAX PD-BT101 Bluetooth fülhallgató


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

9200 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Merülj el a zenében a Remax PD-BT101 fülhallgatóval. Az ANC technológia támogatásával teljes mértékben az énekszavakra koncentrálhatsz. A Bluetooth 5.2 stabil és gyors csatlakozást biztosít a választott eszközhöz, és a három rendelkezésre álló móddal igényeidhez igazíthatod a működésüket. A nagy kapacitású akkumulátoruk lehetővé teszi 3,5 órás folyamatos zenehallgatást, és a kompakt töltőtok segítségével mindössze egy óra alatt teljesen feltölthetők a fülhallgatók.

ANC technológia
Most már nyugodtan utazhatsz, dolgozhatsz vagy pihenhetsz, függetlenül a környező zajoktól. A fülhallgatók innovatív Active Noise Cancelling (ANC) technológiát használnak, amely hatékonyan kiküszöböli a környezeti zajokat, lehetővé téve, hogy teljes mértékben a zenére koncentrálj. Ez ideális azoknak, akik hosszú repülőutakon szeretnének elmerülni kedvenc dalaikban, vagy távmunkásoknak, akiknek szükségük van a csendre a feladataikra való koncentráláshoz.

Kiváló hangminőség
Fedezd fel újra kedvenc zenéid árnyalatait! A fülhallgatók magas amplitúdójú és minimális torzítású meghajtókkal vannak ellátva, amelyek optimalizálva vannak a kiváló minőségű hang élményéhez. Ennek köszönhetően a lejátszott dalok jobban fognak szólni, mint valaha.

Akár 3,5 óra üzemidő
Hagyd, hogy kedvenc zenéd hosszú ideig elkísérjen! A REMAX PD-BT101 fülhallgatók egy feltöltéssel akár 3,5 órás lejátszást biztosítanak. Ha kifogy az energiád, mindössze 1 óra szükséges a teljes feltöltéshez. Sőt, az akár 120 napos készenléti idő mellett biztos lehetsz benne, hogy a fülhallgatók mindig használatra készek lesznek, amikor szükséged van rájuk.

Gyártó: Remax
Modell: PD-BT101
Szín: Fehér
Bluetooth verzió: 5.2
Üzemidő: 3,5 óra
Töltési idő: 1 óra
Készenléti idő: 120 nap
Akkumulátor kapacitás: 230 mAh

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett