Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779356979 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey PD-CPCT30-SM 30W 1x USB-C PD autós töltő - fekete


Cikkszám: PD-CPCT30-SM | EAN/Vonalkód: 5900779356979 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey PD-CPCT30-SM 30W 1x USB-C PD autós töltő - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey PD-CPCT30-SM autós töltő akár 30W-os teljesítménnyel és USB-C PD csatlakozóval - fekete A Silver Monkey PD-CPCT30-SM autós töltővel elfelejtheti a lemerült eszközök problémáját. Legyen szó okostelefon, TWS fülhallgató töltéséről vagy akár egy vezeték nélküli töltő táplálásáról, ez a töltő bármit kezelni tud. Akár 30W teljesítményt nyújtva gyors és biztonságos töltést biztosít. Az automatikus teljesítmény beállításnak és az áramköri védelemnek köszönhetően nem csak hatékony, de biztonságos is. Teljesen be tud simulni a szivargyújtó aljzatba, így nem vonja magára a figyelmet az autóban. A Silver Monkey PD-CPCT30-SM töltő legfontosabb előnyei:
- Biztosítja a kompatibilitást a modern eszközökkel. Az USB-C port gyors töltést kínál ott, ahol a legnagyobb szüksége van rá.
- Sok mobil eszközt gyorsan és hatékonyan tölt fel. Akár 30W teljesítménnyel képes tölteni, ami felbecsülhetetlen érték hosszú utazások során.
- Biztosítja az eszközök biztonságát - rendelkezik automatikus teljesítménybeállítással és rövidzárlat, illetve túlfeszültség elleni védelemmel.
- Gyors töltést nyújt gyors töltési technológiákat támogató eszközökhöz. Kompatibilis a Power Delivery protokollal.
- Megkönnyíti a töltő eltávolítását a szivargyújtó aljzatból. Ergonomikus kialakítással rendelkezik.
Műszaki adatok:
- Márka: Silver Monkey
- Modell: PD-CPCT30-SM
- Csatlakozó típusa:
- 1x USB-C
- Maximális teljesítmény: 30 W
- Kimeneti teljesítmény: 4,5 -20V / 1,5-5A
- Töltési protokoll támogatás: Power Delivery
- Fekete szín
USB-C port a hatékony töltéshez Az USB-C porttal a Silver Monkey PD-CPCT30-SM töltő biztosítja a kompatibilitást számos modern eszközzel. Feledje el a hosszú várakozást az akkumulátor töltésére – a Silver Monkey PD-CPCT30-SM töltővel eszközei mindig készen állnak az üzembe helyezésre. Akár 30W teljesítmény a gyors töltéshez A Silver Monkey PD-CPCT30-SM autós töltő akár 30W teljesítménnyel gyorsan feltölti az eszközeit, minimalizálva a szükséges töltési időt. Automatikus teljesítménybeállítás a biztonság érdekében A töltő intelligens rendszere automatikusan beállítja a teljesítményt a csatlakoztatott eszközökhöz. Ez nem csak optimális töltést biztosít, hanem megvédi az eszközöket a túlfeszültségtől és a rövidzárlattól. Gyors töltés Power Delivery technológiával A Power Delivery protokollal való kompatibilitás garantálja, hogy az ezzel a technológiával kompatibilis eszközök rekordidő alatt feltöltődnek. Ez azt jelenti, hogy gyorsan visszatérhet eszközei használatához, ahelyett hogy várna a teljes töltésre. Ergonomikus kialakítás az egyszerű használatért A Silver Monkey PD-CPCT30-SM autós töltő kialakítása gondosan átgondolt, hogy a használatot a lehető legkönnyebbé tegye. Az ergonomikus design nem csak tökéletesen illeszkedik bármely jármű belső terébe, hanem megkönnyíti a töltő eltávolítását is a szivargyújtó aljzatból.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett