Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108464574 Márka: 3mk Protection

Kiegészítők - 3mk Hyper autós töltő 30W


Cikkszám: 3mk Hyper Car Charger 30W(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108464574 | Márka: 3mk Protection

Kiegészítők - 3mk Hyper autós töltő 30W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Hyper Car Charger 30W - Energia útközben
Két USB Port - Két telefont tölthetsz egyszerre
Egyedi dizájn - Bármilyen autó belső terébe illeszkedik
Tartós alumínium - Évekig használható

Többet tölt, mint egy másik
Több valóban jobb? Az esetünkben a válasz határozottan igen. Két USB-A és USB-C porttal rendelkezik, ami két telefon egyidejű töltését teszi lehetővé vezetés közben. Tökéletes, ha utazás közben utasod van vagy több telefonod van. Töltőnkkel biztos lehetsz benne, hogy az akkumulátorok mindig teljesen fel lesznek töltve, így zavartalanul beszélhetsz és használhatod az alkalmazásokat. Szeretnél maximális kényelmet az útközbeni töltéshez? Válaszd a 30W-os Hyper autós töltőt két USB porttal!

Tartós és megbízható
Pont ilyen a 30W-os Hyper autós töltő. A töltő mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló alumíniumból készült, így évek múlva is képes lesz energiával ellátni telefonjaidat. Nem fog lepattogni vagy eltörni, sőt, elegáns kiegészítője lesz bármely autó belső terének. Ha megbízható utitársat keresel, akkor a 30W-os Hyper autós töltő a tökéletes megoldás.

Egyedi dizájnja lenyűgözi
A 30W-os Hyper autós töltő tervezésénél a modern megjelenésre és praktikus formára helyeztük a hangsúlyt. Ennek eredményeként töltőnk kompakt, nem áll ki a szivargyújtó aljzatából és az alumínium fényével magára vonja a tekintetet. Minimalista kialakítása illeszkedik mind a limuzinok, mind a terepjárók belső teréhez. A 30W-os Hyper autós töltő annyira sokoldalú és kényelmes, hogy kár lenne nem birtokolni!

Biztonságosan tölt
Az autóban biztonságban szeretnénk érezni magunkat. Ezért láttuk el töltőnket túlfeszültség-védelemmel, így két különböző telefon modell egyidejű töltése teljesen biztonságos. Bekapcsolod a biztonsági övet, csatlakoztatod a privát és üzleti telefonodat a 30W-os Hyper töltőhöz és indulhatsz is. Zero stressz, mert tudod, hogy a telefonok teljesen fel vannak töltve, és nincs rövidzárlat és veszély. Töltőnkkel egyszerűen magabiztosabban érzed magad az úton.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett