Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213607843 Márka: Soundpeats

Soundpeats Air3 fülhallgató (Rózsaszín)


Cikkszám: Air3 Pink | EAN/Vonalkód: 6941213607843 | Márka: Soundpeats

Soundpeats Air3 fülhallgató (Rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Air3 vezeték nélküli fülhallgató
Élvezze kedvenc zenéit a csúcsminőségű Soundpeats Air3 fülhallgatóval. Használhatja őket online megbeszélésekhez, távoli előadásokhoz vagy videóbeszélgetésekhez barátaival. Az aktív zajszűrés és a mindkét fülhallgatóba beépített dupla mikrofon biztosítja, hogy beszélgetőpartnerei tisztán hallják önt. Az Aptx kodek és a Bluetooth 5.2 verzió felelős a hihetetlen hangminőségért, míg a játék mód elérhetősége biztosan egyedi, magával ragadó élményt nyújt. Töltse fel a készüléket a csomagban található USB Type C kábellel.

Hosszú üzemidő
A hosszú élettartamú akkumulátor rendkívül hosszú üzemidőt biztosít a fülhallgatóknak. Egy teljes töltés akár 5 óra megszakítás nélküli zenelejátszást garantál. A mellékelt töltőtok akár 17,5 órára is meghosszabbíthatja az Air3 üzemidejét. Használja az innovatív vezeték nélküli töltési megoldást, és vigye magával a tartozékot bárhová is megy. Emellett a tok beépített USB-C töltőporttal rendelkezik az energia gyors megújításához.

Speciális játék mód
A fejlett Qualcomm aptX-Adaptive technológia megbízható és stabil jelátvitelt, valamint rendkívül alacsony késleltetést kínál. Az Air3 nem okoz semmilyen interferenciát több alkalmazás egyidejű intenzív használata során. Ha dinamikus játékok rajongója, mindenképpen próbálja ki a dedikált módot. A 60 ms késleltetésű mód hatékony aktiválásához csak le kell tartania a bal funkciógombot.

A legmagasabb minőségű hangzás
Az alkalmazott 14,2 mm-es membránmeghajtó finoman hangolt, részletes hangjelet fog előállítani. Lenyűgözi majd a hang tónusa, és felfedez korábban észrevétlen részleteket a dallamos kompozíciókban. Tegye fel a Soundpeats fülhallgatót, és fedezze fel a kristálytiszta és kiegyensúlyozott hangot torzítás nélkül.

Szabaduljon meg a kellemetlen zajoktól
Az Air3 négy mikrofonnal és egy 8.0 konfigurációjú cVc rendszerről gondoskodik, amely alaposan minimalizálja a külső zajokat. Ez a sikeres kombináció biztosítja a tiszta szavak továbbítását, ami növeli a beszélgetések folyamatosságát. Legyen szó szeretteivel való telefonhívásról vagy egy fontos konferenciabeszélgetésről, a Soundpeats fülhallgatókkal teljes biztonsággal tudhatja, hogy mindenki tisztán hallja önt.

Kényelmes használat
A kompakt kialakítás és a robusztus szerkezet sikeres kombináció, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét. Vigye magával az Air3 fülhallgatókat egy hosszú utazásra vagy egy őszi sétára, és vidítsa fel magát hangulatos dalokkal. A könnyű súly és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítsa őket a hátizsákjában vagy táskájában. Ráadásul a fülhallgatók ergonomikus formája miatt elfelejtheti a kényelmetlenséget. Az érintőpanel megkönnyíti a készülék mindennapi használatát, hozzáférést biztosítva a legfontosabb funkciókhoz.

A csomag tartalma:
- Fülhallgatók
- USB-C töltőkábel
- Töltőtok
- Felhasználói kézikönyv

Márka: Soundpeats

Modell: Air3

Bluetooth: 5.2

Profilok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP

Chipkészlet: Qualcomm QCC3040

Támogatott Bluetooth kodek: SBC, aptX, aptX-Adaptive

Vezeték nélküli hatótávolság: Akár 10 m

Akkumulátor kapacitása (tok): 220 mAh

Akkumulátor kapacitása (fülhallgatók): 302 mAh

Fülhallgatók töltési ideje: Kb. 1,5 óra

Töltőtok töltési ideje: Kb. 1,5 óra

Töltőport: USB-C

Lejátszási idő: Kb. 17,5 óra

Vízállósági besorolás: IPX5

Vezérlési típus: Érintés

Töltőtok fülhallgatókkal: 33 g

Egyetlen fülhallgató súlya: 4 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett