Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472792545 Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T03 (lila)


Cikkszám: TF-T03-purple | EAN/Vonalkód: 6975472792545 | Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T03 (lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T03 fülhallgató (lila)
A TWS Transformers TF-T03 fülhallgatók a fejlett technológia és a Bumblebee karakter által inspirált egyedi dizájn tökéletes kombinációját kínálják. A Bluetooth 5.3 kapcsolattal és dinamikus 13 mm-es meghajtókkal kiváló hangminőséget nyújtanak, amely minden audio rajongót lenyűgöz. Legyen szó zenéről, filmekről vagy játékokról, most élvezheti álmai elmerülését és felejthetetlen élményeket szerezhet.

Lélegzetelállító HiFi sztereó hangzás
A Transformers TF-T03 fülhallgatók 13 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek széles frekvenciaátvitelben (20 Hz-től 20 kHz-ig) teljes, gazdag hangot kínálnak. A kiváló minőségű HiFi sztereó hangzás biztosítja, hogy minden részlet hihetetlen pontossággal jelenjen meg. Az erős basszus, tiszta közép és éles magas hangok egyedülálló zenei élményt garantálnak, amely megfelel minden zenerajongó elvárásainak.

Erős akkumulátor
A TF-T03 fülhallgatók kiemelkedő üzemidővel rendelkeznek, köszönhetően a 25 mAh újratölthető akkumulátoroknak. Ezen kívül a hozzá tervezett töltőtok, amely védőtokként is szolgál, további órákon át tartó lejátszást és töltést biztosít útközben. Összesen akár 20 órányi kedvenc lejátszási listád hallgatását élvezheted! Készenléti módban a TF-T03 fülhallgatók akár 160 órán át is bírják. Így mindig készen állnak, amikor szükséged van rájuk!

Fejlett Bluetooth 5.3 technológia
A TF-T03 Bluetooth 5.3 technológiát használ, amely stabil, megbízható kapcsolatot biztosít akár 10 méteres hatótávolsággal. Emellett a fülhallgatók energiatakarékosabbak is, ami hosszabb üzemidőt eredményez. További előnyük a gyors, automatikus párosítás az eszközökkel és az alacsony késleltetés, amely lehetővé teszi a tökéletes szinkronizációt a videó és audió között. Ez ideális választás nemcsak a zenerajongók számára, hanem a játékok kedvelőinek is!

Stílusos dizájn és viselési kényelem
A TF-T03 nemcsak hangzás, hanem stílus is. A modern dizájn és a Bumblebee motívumok egyedi karaktert kölcsönöznek nekik, amely biztosan kiemel a tömegből. De ez még nem minden - az átlátszó tok dinamikus háttérvilágítással még érdekesebb vizuális hatásokat nyújt. Figyelemre méltó az ergonomikus forma is, amely hosszan tartó kényelmes viselést garantál.

Kompatibilitás számos eszközzel
A TF-T03 kompatibilis számos eszközzel - Android és iOS okostelefonoktól kezdve Windows laptopokig. Akármilyen hardvert is használsz, a fülhallgatók zavartalan kapcsolatot és fantasztikus hangminőséget nyújtanak.

Tartalom:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T03
Szín: Lila
Bluetooth verzió: 5.3
Frekvencia: 2.402-2.480 GHz
Hatótávolság: Akár 10 m
Meghajtó: 13 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 16Ω
Érzékenység: Kb. 107 dB
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 25 mAh
Töltési idő: Kb. 1,5 h
Töltőfelület: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett