Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254960 Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 Gyerekeknek Macskafüles Vezeték nélküli Fejhallgatók (kék és lila)


Cikkszám: pwl-p2kids-cattealpu | EAN/Vonalkód: 5060726254960 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 Gyerekeknek Macskafüles Vezeték nélküli Fejhallgatók (kék és lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P2 Macskafüles Vezeték nélküli Fejhallgatók Gyerekeknek (kék és lila).
A PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók ideálisak gyerekeknek. Kényelmet és biztonságos használatot ötvöznek, kiváló hangminőséget biztosítanak. Lehetővé teszik a zenelejátszást különböző forrásokból – Bluetooth-on keresztül, audiokábellel vagy microSD kártyáról. A fejhallgatók további jellemzője a stílusos LED háttérvilágítás és aranyos macskafüles dekoráció.

Kétféle csatlakozási lehetőség
A PowerLocus P2 fejhallgatók kétféle módon csatlakoznak a kiválasztott eszközökhöz – támogatják a vezetékes kapcsolatot (3,5 mm-es audiokábellel) és a vezeték nélküli kapcsolatot (Bluetooth 5.3). Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kiválasszák a számukra kényelmesebb opciót! Ezen felül a Multi Point technológia lehetővé teszi a termék párosítását több eszközzel is.

Akár 20 óra lejátszási idő
A fejhallgatók egyetlen töltéssel körülbelül 15–20 órányi üzemidővel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy hosszú ideig hallgassák kedvenc dalaikat, nézhessenek rajzfilmeket vagy beszélgethessenek. Nem kell aggódnod, hogy az akkumulátor túl gyorsan lemerül és elrontja a szórakozást!

Biztonságos hangerőkorlát
A PowerLocus P2 hangerőkorláttal van felszerelve – akár 85 dB-ig. Ez a funkció megvédi a kicsik érzékeny hallását a károsodástól. Ez egy rendkívül fontos jellemző, amely biztosítja a hosszú távú használat biztonságát. Ne aggódj a gyermeked fülének egészségéért!

Kiváló hangminőség
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek tiszta és részletgazdag hangzást biztosítanak széles frekvenciaátvitellel (20 Hz-től 20 000 Hz-ig). Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekek kiváló hangminőség mellett hallgassák a dalokat vagy nézzék a rajzfilmeket.

Kényelmes használat a kicsik számára
A P2 fejhallgatókat úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak a kis felhasználók számára. Nagyon könnyűek – mindössze 168 g súlyúak, és puha fülpárnákkal és állítható fejpánttal rendelkeznek, így optimálisan illeszkednek a gyermeked fejformájához. Tartós, hipoallergén és BPA-mentes anyagokból készültek. Ezenkívül az összecsukható kialakítás és a mellékelt hordtáska megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

További kényelmi funkciók
A fejhallgatók egyik előnye a beépített mikrofon, amely lehetővé teszi például a szabad beszélgetést a nagyszülőkkel vagy a szülőkkel telefonon. Sőt, a PowerLocus P2 lehetővé teszi a zenelejátszást microSD kártyákról. Rögzítsd gyermeked kedvenc dalait és történeteit egy külső tárolóeszközre, és biztos lehetsz benne, hogy mit hallgat minden nap! De ezzel nincs vége – a fejhallgatók FM rádió módot is kínálnak.

A csomag tartalma:
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p2kids-cattealpu
Szín: Kék-lila
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Kb. 15-20 óra
Hangerőkorlát: 85 dB
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 000 Hz
Multi Point technológia: Igen
Mikrofon: Igen
Zenelejátszás microSD kártyáról: Igen
FM rádió mód: Igen
Súly: 168 g
Háttérvilágítás: LED

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett