Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170226 Márka: GUESS

Guess Bluetooth on-ear fejhallgatók GUBH604GEMP rózsaszín/rózsaszín 4G Script


Cikkszám: GUE003330-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170226 | Márka: GUESS

Guess Bluetooth on-ear fejhallgatók GUBH604GEMP rózsaszín/rózsaszín 4G Script


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Bluetooth over-ear fejhallgatók Guess 4G Fém Logó
Tapasztalja meg a kiváló hangminőség és stílusos design új definícióját ezekkel a modern Guess on-ear fejhallgatókkal. A tökéletes design és a fejlett technológiák kiváló élményt biztosítanak, és lehetővé teszik, hogy új dimenzióban élvezze a zenét.

Gyönyörű megjelenés és hihetetlen kényelem
A fejhallgatókat a klasszikus 4G motívum díszíti, amelyet a neves Guess divatház több projektjében ismerhetünk. A magas minőségű ökológiai bőr textúráján lévő 4G nyomat fényt és szépséget kölcsönöz a teljes struktúrának, vonzza az emberek figyelmét és rendkívül luxus megjelenést biztosít. A fejhallgatók befejezése nagyon finom, ami különlegesen esztétikussá teszi őket. Az fülkagylók külső része arany anyaggal van borítva, amely gyönyörűen kontrasztál a 4G nyomattal, és egy nagy vintage Guess logóval van ellátva a felületen. A Guess logó igazolja a termék legmagasabb minőségét és hitelességét.

Bluetooth 5.3 technológia
A legújabb Bluetooth 5.3 verzió zökkenőmentes kapcsolatot és válaszidőt ígér. A fejhallgató tökéletesen szinkronizálva van okostelefonjával, lehetővé téve, hogy késedelem nélkül zenét játszhasson le és hívásokat fogadjon. Ennek technológiai tökéletességnek köszönhetően kedvenc audióforrásához most olyan módon csatlakozhat, amely korábban lehetetlen volt. Ezen kívül meg kell jegyezni, hogy a fejhallgatók akár 10 méteres távolságból is csatlakoznak az eszközhöz, ami szabadságot nyújt a zeneforrásként szolgáló telefontól.

Hangzás, ami elbűvöl
A fejhallgatók lenyűgöző 40 mm-es membránnal rendelkeznek. A membrán nagy mérete miatt minden hangot érezhet. Az alacsony tónusok mélyebbeké válnak, a magas tónusok tisztábbá, olyan spektrumot hozva létre, amely korábban elérhetetlennek tűnt. A basszus rendkívül mély. Ezek a fejhallgatók tökéletes választás a zenekedvelők és audiofilek számára - köszönhetően nekik úgy érezheti, mintha egy felvételi stúdióban vagy kedvenc zenekara koncertjén lenne.

Minden időjárási körülményhez tökéletes
Ezek a fejhallgatók nemcsak a hangzás mesterművei, hanem tökéletesen felkészültek az aktív életmódhoz is. Az IPX4 védelem azt jelenti, hogy ellenállnak az izzadtságnak és a könnyű esőnek, nyugalmat biztosítva akár szabadtéri edzés, akár utazás közben.

Impozáns üzemidő
A Guess 4G Script fejhallgatók hatalmas, 300 mAh kapacitású akkumulátorral vannak felszerelve, amely hosszú ideig használhatóvá teszi őket. Az eszköz nagyon hosszú üzemidőt kínál - akár 32 órát! Ez elegendő idő ahhoz, hogy teljesen belemerüljön a zenébe, filmet nézzen, vagy hosszú beszélgetést folytasson újratöltés nélkül. Ha a fejhallgató akkumulátora kimerül, csak csatlakoztassa a kábelt a micro USB töltőportba, és mindössze két óra alatt újra élvezheti a teljesen feltöltött akkumulátort a fejhallgatóban.

A terméket Guess licenc alapján gyártották.
Műszaki adatok
Típus: Fejhallgatók
Bluetooth verzió: 5.3
Bluetooth távolság: akár 10m
Fejhallgató akkumulátor: 300 mAh
Fejhallgató töltési idő: 2 óra
Töltőport: Micro USB
Működési idő: akár 32 óra
IP védelmi szint: IPX4
Membrán méret: 40mm
Érzékenység: 112 ± 3 dB
Impedancia: 32ohm ± 15%
Szín: Rózsaszín

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett