Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520247875 Márka: Edifier

Vezeték nélküli fejhallgatók Edifier W800BT Pro, ANC (elefántcsont)


Cikkszám: W800BT Pro ivory | EAN/Vonalkód: 6923520247875 | Márka: Edifier

Vezeték nélküli fejhallgatók Edifier W800BT Pro, ANC (elefántcsont)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edifier W800BT Pro vezeték nélküli fejhallgatók, ANC (bézs)

Az Edifier W800BT Pro olyan fejhallgatók, amelyek páratlan hangélményt nyújtanak. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal és dinamikus 40 mm-es meghajtókkal mély basszust kínálnak. Kétféleképpen csatlakoztathatod őket kompatibilis eszközödhöz: Bluetooth-on keresztül és USB-C kábellel. Az ANC zajszűrési technológiával és ergonomikus kialakítással kombinálva a W800BT Pro a tökéletes választás minden zeneszerető számára.

Merülj el a részletekben gazdag hangzásban
A fejhallgatók lenyűgöző hangminőséget kínálnak, amit a Hi-Res Audio tanúsítvány is megerősít. Ezen kívül 40 mm-es dinamikus meghajtókat használnak, amelyek mély basszust biztosítanak, míg a titán bevonatú membrán tiszta, fülnek kellemes közép- és magas hangokat nyújt. Ráadásul a széles, 20-40 kHz közötti frekvenciaválasz lehetővé teszi, hogy a dalok minden részletét halljad, és az SBC és AAC audio kodekek tovább növelik a prémium hangzást. Az EQ, amely különféle előre beállított lehetőségeket kínál, hogy a hangzást az ízlésedhez igazítsd is rendelkezésedre áll.

Több zajszűrési mód
A hibrid ANC technológia, a fejhallgatók továbbfejlesztett kialakításával kombinálva, kiváló passzív zajcsökkentést biztosít akár -44 dB-ig, lehetővé téve, hogy bárhol, bármikor elmerülj a zene világában. Több elérhető mód közül választhatsz: nagy/közepes csökkentés, átlátszó vagy szélzaj csökkentés.

Kifinomult kialakítás a hosszantartó kényelemért
Használja az Edifier W800BT Pro-t és élvezze a hosszantartó kényelmet. A fejes egy ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely illeszkedik a fejed és füleid kontúrjaihoz. A könnyű (körülbelül 253 g) kialakítással, állítható fejpánttal, ami csökkenti a nyomást, és bőrbarát anyagból készült puha fülpárnákkal, a fejhallgatók páratlan kényelmet biztosítanak. Szállításhoz és tároláshoz is összecsukhatóak.

Kényelmes telefonbeszélgetések
Az AI integrált zajszűrő algoritmusai és a nagy érzékenységű mikrofon hatékonyan észlelik és elnémítják a környezeti zajokat. Ez biztosítja, hogy a beszélgetőpartnered tisztán hallhasson.

Gyors és stabil Bluetooth kapcsolat
Párosítsd az eszközödet a fejhallgatókkal és élvezd a megbízható, zavarmentes kapcsolatot. Az Edifier W800BT Pro 5.4-es Bluetooth verziót használ, ami jobb jelátvitelt, jobb zajállóságot és alacsonyabb energiafogyasztást jelent. Ráadásul a mindössze 0,06 másodperces késleltetés zökkenőmentes játékmenetet és jobb audio/video szinkronizálást biztosít. A fejhallgatót egyidejűleg két eszközzel is párosíthatod.

Akár 45 óra lejátszás
A fejhallgatók egy alacsony energiafogyasztású chipsetet és egy nagy kapacitású akkumulátort használnak, ami hosszú üzemidőt biztosít. Engedélyezett ANC esetén az Edifier W800BT Pro körülbelül 26 órán keresztül játszik zenét, és körülbelül 45 órán keresztül, ha nem használod azt. Ráadásul mindössze 15 perc töltés elegendő ahhoz, hogy akár 8 órán keresztül élvezd a kedvenc dallamaidat.

Edifier ConneX alkalmazás
Fedezz fel még több funkciót az Edifier ConneX alkalmazással. Az alkalmazásban használhatod az előre beállítot EQ-ket, testreszabhatod az equalizert, átnevezheted az eszközt, beállíthatod a fejhallgatók automatikus kikapcsolási idejét, stb. Hozd ki a legtöbbet a W800BT Pro-ból.

A csomag tartalma:
- fejhallgató
- USB-A-ról USB-C-re töltőkábel
- használati utasítás

Gyártó: Edifier
Modell: W800BT Pro
Szín: bézs
Meghajtó átmérő: 40 mm
Bluetooth verzió: 5.4
Audio kodekek: AAC, SBC
Bluetooth hatótávolság: 10 m
SPL: 91 ± 3 dB (A)
Frekvencia-válasz: 20 Hz - 20 kHz (Bluetooth); 20 Hz - 40 kHz (vezetékes)
Üzemidő: kb. 45 óra (ANC nélkül), kb. 26 óra (ANC-vel)
Bemeneti feszültség: DC 5V / 1A
Alkalmazás: Edifier ConneX
Súly: kb. 253 g
Zajcsökkentés: akár -44 dB
Késleltetés: 0,06s

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett