Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255059 Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók (fekete-fehér)


Cikkszám: pwl-p2-blackwhite | EAN/Vonalkód: 5060726255059 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók (fekete-fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók (fekete és fehér)
A PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók a stílus, a kényelem és a fejlett technológia tökéletes kombinációja. Azok számára készültek, akik értékelik a nagyszerű hangzást és a kényelmes használatot. Hosszú üzemidőt (akár 20 órát egyetlen töltéssel), sokoldalú csatlakozási lehetőségeket és kivételes hangminőséget kínálnak, így nagyszerű választás a mindennapi használatra.

Sokféle csatlakozási lehetőség
A PowerLocus P2 fejhallgatók vezetékes csatlakozást kínálnak egy 3,5 mm-es audio kábellel, és vezeték nélkülit a Bluetooth 5.3-as verziój által. Így szinte bármilyen helyzetben az igényeidhez igazíthatod, és úgy hallgathatsz zenét, ahogy szeretnél!

Hosszú üzemidő
Élvezd a folyamatos zenét akár 15-20 órán keresztül egyetlen töltéssel. A PowerLocus P2 segítségével nem kell aggódnod az akkumulátor gyors lemerülése miatt! Továbbá, a töltés, amely körülbelül 2 órát vesz igénybe, lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót pillanatok alatt újra használatra kész állapotba hozd. Felejtsd el a hosszú várakozást!

Hangzás, ami elbűvöl
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, és széles frekvenciamenetet kínálnak (20 Hz-től 20 000 Hz-ig). Ennek eredményeként mély és éles hangzást nyújtanak. Legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről vagy telefonálásról, a hang mindig kristálytiszta lesz!

Ergonomikus kialakítás és kényelem
A PowerLocus P2 maximális kényelemre lett tervezve. A puha fülpárnák és az állítható fejpánt kényelmes viselést biztosítanak hosszú időre. Ezen felül a könnyű súly (168 g) és az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a fejhallgató könnyű tárolását és szállítását. Könnyedén magaddal viheted nyaralásra vagy utazásra!

További képességek
A fejhallgatók beépített mikrofonja lehetővé teszi a telefonbeszélgetéseket és az internetes hívásokat, valamint a zenelejátszás lehetőségét micro SD kártyáról (2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB vagy 32 GB kapacitással), így szinte bármilyen helyzetben könnyedén hallgathatod kedvenc dalaidat. Továbbá egy FM rádió mód is rendelkezésedre áll.

Számos eszközzel kompatibilis
A fejhallgatók számos eszközzel, például laptopokkal, tabletekkel és okostelefonokkal kompatibilisek. Ez azt jelenti, hogy nem kell korlátoznod magad - könnyedén csatlakoztathatod őket a készülékeidhez, és élvezheted kedvenc zenéidet bárhová is mész. Van egy FM mód is, amely lehetővé teszi, hogy bárhol kényelmesen hallgass rádiót.

A csomag tartalma:
-Fejhallgató
-3.5 mm-es audio kábel
-Töltőkábel
-Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p2-blackwhite
Szín: Fekete és fehér
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Körülbelül 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó átmérő: 40 mm
Frekvenciamenet: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point technológia: Igen
FM rádió mód: Igen
Micro SD kártya lejátszás: Igen
Súly: 168 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett