Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254984 Márka: PowerLocus

PowerLocus Buddy Kids Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók (Sötétkék Vörös)


Cikkszám: pwl-buddy-redbluenoe | EAN/Vonalkód: 5060726254984 | Márka: PowerLocus

PowerLocus Buddy Kids Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók (Sötétkék Vörös)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus Buddy Kids Vezeték nélküli fejhallgatók (sötétkék és vörös)
Fedezd fel a PowerLocus Buddy Kids vezeték nélküli fejhallgatókat - kimondottan a legfiatalabb felhasználók igényei szerint megalkotva. A modern dizájn, a funkcionalitás és a kivételes kényelem találkozása, ami a gyermekek igényeihez igazodik. A 40 mm-es meghajtók nagyszerű hangminőséget biztosítanak, a beépített mikrofon pedig lehetővé teszi a szabad beszélgetést.

Rugalmas csatlakozási lehetőségek
A PowerLocus Buddy Kids vezetékes (3,5 mm-es audio kábellel) és vezeték nélküli (Bluetooth 5.3) csatlakozást is kínál. Ez egy rendkívül praktikus megoldás, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy bármilyen helyzetben kényelmesen hallgassák a zenét. Mostantól a kicsik választhatják ki, hogyan szeretnék használni a fejhallgatóikat!

Erőteljes akkumulátor
A fejhallgatók egyetlen töltéssel 25-30 óra működési időt biztosítanak. Nem kell aggódni, hogy gyorsan lemerülnek! Ráadásul mindössze körülbelül 2 óra szükséges a feltöltéshez, így a gyerekek gyorsan visszatérhetnek kedvenc dallamaikhoz hosszú várakozás nélkül.

Állítható hangerőkorlát
A PowerLocus Buddy Kids fejhallgatók három hangerőkorlát módot támogatnak: 74 dB, 85 dB és 94 dB. Ez lehetővé teszi a hangszint biztonságos beállítását a gyermekek számára. Ez egy rendkívül fontos funkció, amely megvédi a kicsik hallását a túlzott zajtól és az esetleges károsodástól.

Kivételes hangminőség
A 40 milliméteres meghajtóknak köszönhetően a fejhallgatók tiszta és részletekben gazdag hangzást garantálnak, 20 Hz-től 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartománnyal. Ennek eredményeképpen a gyerekek élvezhetik a tiszta és kellemes hangot, legyen szó zenéről vagy rajzfilmek nézéséről.

Kényelem és tartósság
A PowerLocus Buddy Kids könnyű (165 g) és hosszú távú használatra lett tervezve. A puha fülpárnák és az állítható fejpánt kényelmes viseletet biztosítanak egész nap. Emellett az összecsukható kialakítás és a mellékelt hordtáska révén a fejhallgató könnyen tárolható és szállítható - így a gyerekek egyszerűen magukkal vihetik nyaralásra vagy kirándulásra!

További kényelmi funkciók
A fejhallgató beépített mikrofonja lehetővé teszi a szabad beszélgetést a szülőkkel vagy más családtagokkal, és a microSD kártyáról történő zenelejátszás képessége révén a kicsik szinte bármilyen helyzetben kényelmesen hozzáférhetnek kedvenc rajzfilmjeikhez és dalaikhoz. A PowerLocus Buddy Kids divatos LED háttérvilágítással is rendelkezik, amely szemet gyönyörködtető és valószínűleg a legtöbb gyermek tetszését elnyeri.

Tartozékok
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audio kábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-buddy-redbluenoe
Szín: Sötétkék-vörös
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Kb. 25-30 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Hangerőkorlát: Három mód: 74 / 85 / 94 dB
Meghajtók: 40 mm
Frekvencia válasz: 20 Hz - 20 000 Hz
Lejátszás microSD kártyáról: Igen
Mikrofon: Igen
Súly: 165 g
Háttérvilágítás: LED

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett