Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254922 Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 vezetéknélküli fejhallgató gyerekeknek (rózsaszín-fehér)


Cikkszám: pwl-p2kids-metalpurp | EAN/Vonalkód: 5060726254922 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P2 vezetéknélküli fejhallgató gyerekeknek (rózsaszín-fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A PowerLocus P2 vezetéknélküli fejhallgató ideális választás gyermekek számára. A készülék ötvözi a kényelmet és a biztonságot, és kiváló hangminőséget biztosít. Lehetővé teszi a zenehallgatást különböző forrásokból - Bluetooth-on, audiokábelen vagy microSD kártyán keresztül.

Kétféleképpen csatlakoztatható
A PowerLocus P2 fejhallgató kétféleképpen csatlakoztatható a kiválasztott eszközökhöz - támogatja mind a vezetékes csatlakozást (3,5 mm-es audiokábellel), mind a vezeték nélküli csatlakozást (Bluetooth 5.3-on keresztül). Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekek a számukra kényelmesebb opciót válasszák!

Akár 20 óra lejátszási idő
A fejhallgató egyetlen töltéssel körülbelül 15-20 órás üzemidőt biztosít. Így a gyerekek hosszú ideig hallgathatják kedvenc dalaikat, nézhetik a meséiket vagy beszélgethetnek. Nem kell aggódnod, hogy az akkumulátor túl gyorsan lemerül és elrontja a szórakozást! Mi több, a fejhallgató feltöltése mindössze körülbelül 2 órát vesz igénybe, így gyorsan újra használatba vehetők.

Biztonságos hangerőkorlát
A PowerLocus P2 állítható hangerőkorláttal rendelkezik - 74 dB, 85 dB vagy 94 dB. Ez a funkció védi a gyerekek érzékeny hallását a károsodástól. Ez egy rendkívül fontos jellemző, amely biztonságot nyújt hosszú távú használat esetén. Ne aggódj gyermeked füleinek egészsége miatt!

Magas szintű hangminőség
A fejhallgató 40 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, amelyek tiszta és részletgazdag hangzást biztosítanak széles frekvenciatartománnyal 20 Hz-től 20 000 Hz-ig. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy kiváló hangminőségben hallgassák dalaikat vagy nézzék meséiket.

A kicsik kényelméért
A P2 fejhallgatót úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson a kis felhasználóknak. Nagyon könnyű - mindössze 165 g súlyú, és puha fülpárnákkal és állítható fejpánttal rendelkezik, így optimálisan illeszkedik gyermeked fejformájához. Tartós, hipoallergén és káros BPA-mentes anyagokból készültek. Ráadásul az összehajtható kialakítás és a mellékelt hordtok megkönnyítik a szállítást és tárolást.

Még több kényelem
A fejhallgató egyik előnye a beépített mikrofon, amely lehetővé teszi például a nagyszülőkkel vagy szülőkkel való telefonbeszélgetéseket. Mi több, a PowerLocus P2 lehetővé teszi a zene lejátszását microSD kártyákról. Töltsd fel gyermeked kedvenc dalait és meséit egy külső tárolóeszközre, és biztos lehetsz benne, hogy tudod, mit hallgat nap mint nap!

A csomag tartalma:
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- Töltőkábel
- Hordtok

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p2kids-metalpurp
Szín: Rózsaszín és fehér
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Körülbelül 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Hangerőkorlát: 74 / 85 / 94 dB
Meghajtó: 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Lejátszás microSD kártyáról: Igen
Súly: 165 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett