Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149120 Márka: LISEN

Lisen mágnes autós telefontartó szellőzőre


Cikkszám: YL0223020004 | EAN/Vonalkód: 5905316149120 | Márka: LISEN

Lisen mágnes autós telefontartó szellőzőre


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5040 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Lisen mágneses tartó gyűrűvel (ventilátorhoz, fekete)
A Lisen mágneses autós tartó elegáns és modern dizájnjával tűnik ki, így tökéletes kiegészítője bármilyen autóbelsőnek. A MagSafe technológia használata megbízható kapcsolatot biztosít a készülékkel anélkül, hogy további adapterekre vagy bilincsekre lenne szükség.

Lisen/YL0223020004/1
Fejlett mágneses technológia
A Lisen tartóban elhelyezett erős mágnesek megbízható tapadást, mágneses teljesítményt, korrózióállóságot és optimális hőmérsékleti stabilitást biztosítanak, így a készülék biztonságosan a helyén marad a legrögösebb utakon is.

Jelintegritás
A Lisen Magnetic Car Holder legfontosabb előnye a teljes jelintegritás. A tartozék olyan anyagokból készül, amelyek megakadályozzák a jelvesztést vagy az interferenciát, így biztosítva a teljes csatlakozást a hívásokhoz, a GPS-hez és az adatfolyamokhoz.

Univerzális látószögek
Az elforgatható mechanizmus segítségével a tartó helyzetét 360°-ban állíthatja be, hogy a betekintési szöget az aktuális igényeihez igazítsa.

Kompatibilitás több eszközzel
A Lisen tartó széleskörű kompatibilitásáról ismert a különböző telefonmodellekkel – a beépített MagSafe mágnesekkel és a fémgyűrűt igénylőkkel egyaránt.

Telefonvédelem
Az eszköz biztonsága a Lisen számára elsődleges. A tartó gyártásához használt anyagok, mint például a szilikon, megvédik a telefont a karcolásoktól, a zárt mágneses tér pedig gondoskodik arról, hogy az erős mágnesek ne befolyásolják negatívan a jelet és ne károsítsák az okostelefont.

Könnyű telepítés
A Lisen tartó felszerelése intuitív, és nem igényel semmilyen szerszámot. Könnyen felszerelhető bármilyen típusú autó szellőzőjére, függőlegesen és vízszintesen egyaránt.

GyártóLisen
ModellYL0223020004
Szerelési helyNyílás
SzínFekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett