Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6954284004565 Márka: Awei

AWEI Indukciós töltő 4 az 1-ben 15 W gyorstöltő (W22) fekete (iPhone Magsafe, Apple Watch, Airpods, Apple Pencil Lightning)


| EAN/Vonalkód: 6954284004565 | Márka: Awei

AWEI Indukciós töltő 4 az 1-ben 15 W gyorstöltő (W22) fekete (iPhone Magsafe, Apple Watch, Airpods, Apple Pencil Lightning)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezze fel a tökéletes kényelmet és sokoldalúságot az AWEI W22-vel – az innovatív megoldással az Ön töltési igényeihez!
A többfunkciós mágneses tartó 4 az 1-ben vezeték nélküli töltéssel tökéletes társ a mindennapi használatra. Egyszerű és függőleges kialakítása nem csak egyszerű tárolást és szállítást tesz lehetővé, hanem a használatát is igazi élvezetté teszi.
Ez a sokoldalú termék vezeték nélküli töltést kínál mobiltelefonjához, órájához, fülhallgatótokjához és ceruzához, így elengedhetetlen kelléke a mindennapi életben. Ezenkívül a beépített túlfeszültség, túltöltés és rövidzárlat elleni védelem biztosítja készülékei biztonságát.
A fémtárgy-érzékeléssel és a csúszásmentes szilikon betéttel készülékei védve vannak a sérülésektől és a csúszástól. Ez a többfunkciós vezeték nélküli töltőállvány egy innovatív megoldás, amely gyors és hatékony töltést biztosít, miközben növeli az eszközök használatának kényelmét.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett