Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172648763 Márka: Baseus

Baseus C40141201113-00 mágneses autós telefontartó légbeömlőre - fekete


Cikkszám: C40141201113-00 | EAN/Vonalkód: 6932172648763 | Márka: Baseus

Baseus C40141201113-00 mágneses autós telefontartó légbeömlőre - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Baseus C40141201113-00 mágneses autós telefontartó egy praktikus és sokoldalú kütyü, amely megkönnyíti okostelefonunk használatát vezetés közben. Négy erős mágnes szilárdan tartja a telefont, biztosítva annak biztonságát egyenetlen úton is. A könnyű hozzáférés a kábelekhez és a 360 fokos beállítás lehetősége kényelmes pozícióba helyezheti az okostelefont, miközben rendezetten tartja a teret. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a tartót könnyen magával vigye táskában, hátizsákban vagy autó kesztyűtartójában. Az egyszerű, univerzális design illeszkedik a legtöbb járműhöz, így tökéletes választás minden vezető számára.

A Baseus C40141201113-00 autós telefontartó legfontosabb előnyei:
- Könnyű hozzáférést biztosít a kábelekhez és rendezetten tartja a teret. Két bilincs segíti a töltőkábelek kényelmes csatlakoztatását, anélkül, hogy összeakadnának.
- Magas stabilitást és biztonságot nyújt. Négy erős mágnes hatékonyan tartja a telefont stabil helyzetben.
- Könnyű beállítást tesz lehetővé. A 360 fokos forgathatóság lehetőséget nyújt a smartphone kényelmes pozicionálására.
- Kompakt méretei vannak. Nem foglal sok helyet, és bármilyen hátizsákba, táskába vagy autó kesztyűtartójába elfér.
- Rendkívül univerzális. Az egyszerű design révén a tartó illeszkedik a legtöbb autóba.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus C40141201113-00
- Tartó típusa: mágneses
- Telepítési hely: légbeömlő
- Anyaga: szilikon, műanyag
- Szín: fekete

Könnyű hozzáférés a kábelekhez: A Baseus tartót rendezettség jellemzi, köszönhetően a beépített bilincseknek, amelyek könnyű csatlakozást biztosítanak a kábelekhez. Nem kell többé aggódni a kábelek összegabalyodása miatt vezetés közben. A két bilincs helyén tartja a kábeleket, ezáltal rendkívül kényelmesé teszi az okostelefon töltését utazás közben.

Válassza a stabilitást és biztonságot minden helyzetben: Négy erős mágnesnek köszönhetően a Baseus tartó stabilan tartja okostelefonját, még akkor is, ha az út tele van bukkanókkal. Biztos lehet benne, hogy a telefon a helyén marad, függetlenül a vezetési körülményektől. Ez nemcsak az eszköz biztonságát növeli, hanem lehetővé teszi a vezetőnek, hogy az útra koncentráljon.

Teljes szabadság a beállításban: A 360 fokos forgathatósági funkció lehetővé teszi a tökéletes nézési szög megtalálását az okostelefonhoz, igazodva a vezető igényeihez. A horizontális vagy vertikális elhelyezés lehetősége kényelmet biztosít a navigáció és a zenekezelés során egyaránt.

Kompakt méret, könnyű tárolás: Kis mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Bármilyen táskába, hátizsákba vagy autó kesztyűtartójába elfér, és mindig kéznél van. Könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, miközben biztosítja a telefont szilárdan vezetés közben.

Univerzális design: A Baseus tartó egyszerű kialakítása különböző autómodellekhez és okostelefonokhoz illeszkedik. A légbeömlőre szerelés egyszerű, és az egész szerkezet alkalmazkodik a legtöbb szellőzőrendszerhez. Nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt – a tartó biztonságosan tartja a különböző méretű telefonokat, biztosítva azok stabilitását minden körülmények között.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett