Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973833031197 Márka: Laifen

Laifen Swift Premium hajszárító ionizációval (Ezüst Fekete)


Cikkszám: SWIFT PREMIUM S&B | EAN/Vonalkód: 6973833031197 | Márka: Laifen

Laifen Swift Premium hajszárító ionizációval (Ezüst Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

73000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Laifen Swift Premium Ionizációs Hajszárító (Fekete és Ezüst).

Aggódsz amiatt, hogy a hajad károsodik a gyakori szárítástól? Vagy állandóan a statikus, göndör haj problémájával küzdesz? Ha igen, akkor a professzionális Laifen Swift Premium ionizációs hajszárító kiváló választás lesz számodra! 200 millió negatív ion, több munkamód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorszám, könnyű súly és kis méret jellemzi ezt a készüléket. A Laifen egy prémium márka, amely minden részletre odafigyelt, így a termék minőségi szintje vetekszik a legnépszerűbb hajszárítókkal a piacon, és biztosan megfelel az elvárásaidnak. Az egyszerű használat érdekében a csomag tartalmaz egy koncentrátort, egy diffúzort és egy tárolótokot.

Az egészséges haj érdekében
A Laifen Swift Premium hajszárító 200 millió negatív iont bocsát ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? A hajad simább lesz, kellemes tapintású és - ami a legfontosabb - úgy formázhatod, ahogy szeretnéd. A Laifen hajszárító használatával gyorsan megszáríthatod a hajad anélkül, hogy túlzottan meleg levegővel károsítanád azt. A készülék 110 000 fordulat/perc sebességgel működő motorral rendelkezik, és egy érzékelő másodpercenként akár 100-szor is figyeli a levegő hőmérsékletét. Ennek eredményeként a termék használata hatékony és teljesen biztonságos.

Különböző működési módok
Te választod ki, hogy melyik szárítási mód a legmegfelelőbb a hajad számára. A használat rendkívül egyszerű - a LED jelzőfény megmutatja, melyik módot választottad. A piros szín forró levegőt (80°C) jelent, a sárga meleg (50°C) levegőt, míg a kék hideg (szobahőmérsékletű) levegőt jelöl. A megfelelő gomb lenyomásával aktiválhatod a levegőkeringetési funkciót, amely során váltakozó forró és hideg levegőt élvezhetsz. Ezenkívül beállíthatod a teljesítményt és a sebességet (magas/alacsony).

Átgondolt kialakítás
A Laifen Swift Premium hajszárító használatát a lehető legkényelmesebbé tették, minden részletre odafigyelve. A készülék akár 60%-kal karcsúbb és 75%-kal könnyebb, mint a hagyományos hajszárítók, így kényelmesen száríthatod a hajad anélkül, hogy megerőltetnéd a csuklódat. A kompakt méret és könnyű súly miatt még egy gyerek is könnyen tarthatja a készüléket és száríthatja a haját egyedül. A Laifen márkájú hajszárító használatával nem kell aggódnod más háztartási tagok alvásának zavarása miatt. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatod a hajadat.

Elégedettséget nyújtó eredmények
A Laifen Swift Premium jellemzői megkönnyítik a frizurák formázását. A formázó koncentrátor kiválóan alkalmas egyenes hajra. Míg a göndör hajra gondolva a készülék diffúzorral is fel van szerelve. Ezenkívül a hajszárító használata esetén hajad 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevésbé göndör lesz.

Biztonságos használat
A Laifen Swift Premium hajszárító használata teljesen biztonságos és minimalizálja a haj károsodását a gyakori szárítás miatt. A készülék meghibásodásának elkerülése és a hajszárító nyílásából kijövő levegő tisztaságának biztosítása érdekében ajánlott rendszeresen tisztítani a szűrőt egy puha kefével vagy száraz ruhával. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztíthatod a szűrőt és biztosíthatod a jó minőségű levegőt, amellyel szárítod a hajad.

Tartozékok:
- Laifen Swift Premium hajszárító
- Koncentrátor
- Diffúzor
- Tároló tok
- Használati útmutató


Gyártó: Laifen
Modell: SWIFT PREMIUM S&B
Levegő sebessége: 22 m/s
Negatív ionok: 200 millió/cm³
Zajszint: 59 dB
Feszültség: 120/230 V
Frekvencia: 60/50 Hz
Teljesítmény: 1600 W (230V)
Motor sebessége: 110 000 RPM
A hajszárító méretei: 270 x 70 x 89 mm
Szín: Fekete és ezüst

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett