Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976973850079 Márka: Laifen

Laifen SE lite ionizációs hajszárító (Fehér)


Cikkszám: SE lite White | EAN/Vonalkód: 6976973850079 | Márka: Laifen

Laifen SE lite ionizációs hajszárító (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Laifen SE lite ionizációs hajszárító (Lila)

A Laifen SE Lite hajszárító egy fejlett készülék, amely ötvözi az erőt és a legmodernebb technológiát, hogy gyorsabban és hatékonyabban szárítsa a haját. Az ionizáció és az intelligens hőmérséklet-szabályozás révén haja minden nap egészségesnek és fényesnek fog kinézni. Ismerje meg jobban ennek a hajszárítónak a képességeit, és nézze meg, hogyan alakíthatja át napi hajápolási rutinját.

Páratlan teljesítmény
A Laifen SE Lite motorja elképesztő, 100 000 fordulat/perc sebességgel működik, ami 19 m/s erős és koncentrált légáramlást eredményez. Ez a technológia sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a hajszárítást, így értékes időt takarít meg mindennap. Függetlenül a haj sűrűségétől és hosszától, a Laifen SE Lite professzionális eredményeket biztosít az otthon kényelmében.

Három üzemmód
A Laifen SE Lite három különböző üzemmódot kínál: forró, meleg és hideg levegő. Egyetlen hőmérséklet-szabályozó gomb segítségével zökkenőmentesen válthat közöttük, lehetővé téve a beállítások testreszabását az egyéni igényeknek és hajtípusnak megfelelően. A forró üzemmód ideális a gyors szárításhoz és formázáshoz, a meleg üzemmód kíméletesebb és megvédi a hajat a kiszáradástól, míg a hideg üzemmód bezárja a haj kutikuláit, egészséges fényt adva és rögzítve a formát.

Intelligens hőmérséklet-szabályozás
A Laifen SE Lite egy fejlett intelligens hőmérséklet-szabályozó rendszerrel van felszerelve, amely folyamatosan figyeli és állítja a levegő hőmérsékletét, minimálisra csökkentve a haj károsodásának kockázatát, amit a túlzott hő okozhat. Ennek eredményeként a haj meg van védve az átmelegedéstől, és megtartja természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát. Ez az innovatív megoldás egészségesebb hajat biztosít, amely kevésbé hajlamos a töredezésre.

Ionizációs technológia
A Laifen SE Lite egyik fő előnye az ionizációs technológia, amely akár 150 millió negatív iont generál. Ezek az ionok semlegesítik a haj felszínén lévő pozitív töltéseket, csökkentve az elektrosztatikusságot és a göndörödést. Ennek eredményeként a haj puhábbá, simábbá és könnyebben kezelhetővé válik. Az ionizáció továbbá segít bezárni a haj kutikuláit, ami hozzájárul egészséges megjelenéséhez és természetes fényéhez.

Kompakt és könnyű kivitel
A Laifen SE Lite rendkívül könnyű, mindössze 345 grammos kialakítása révén rendkívül kényelmes használatot biztosít még hosszabb szárítási ciklusok alatt is. A kompakt méretek (277 × 70 × 83 mm) megkönnyítik az eszköz tárolását és ideálisak utazáshoz. A hosszú, 2,5 méteres kábel teljes mozgásszabadságot biztosít, lehetővé téve a hajszárító kényelmes használatát különböző körülmények között.

Gyártó: Laifen
Termék neve: Hajszárító
Termék modell: SE Lite
Névleges teljesítmény: 1400 W
Névleges feszültség: 220-240V
Névleges frekvencia: 50-60Hz
Termék súlya: 345g/0.76lb (vezeték nélkül)
Termék méretei: 277 x 70 x 83mm / 11 x 2.7 x 3.3 inches (vezeték nélkül)
Kábel hossza: 2.5m (dugóval)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett