Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432309 Márka: PetWant

Intelligens étel adagoló 3L PetWant F14 (fehér)


Cikkszám: F14 White | EAN/Vonalkód: 5906168432309 | Márka: PetWant

Intelligens étel adagoló 3L PetWant F14 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Intelligens 3L PetWant F14 állat etető (fehér)

Gondoskodj arról, hogy szőrös barátod friss élelemhez jusson akkor is, ha nem vagy otthon. A PetWant F14 intelligens etető 3 literes tartállyal rendelkezik, és egy mechanizmus segítségével megakadályozza az étel elakadását, így biztosítva az étel rendszeres adagolását. A dedikált alkalmazás lehetővé teszi az étel mennyiségének és az etetési ütemterv testreszabását. Ezenkívül üzenetet is rögzíthetsz kedvenced számára, hogy ösztönözd az evésre. A készülék DC5V/1A kábellel vagy 3 AAA elemmel működtethető.

Higiénikus élelmiszer tárolás
A PetWant gondoskodik az állatok egészségéről, ezért az F14 intelligens etető hermetikus zárással van felszerelve, hogy hatékonyan megakadályozza a rovarok vagy hangyák bejutását az ételbe. Emellett egy extra szárító doboz kiküszöböli a nedvesség felhalmozódásának problémáját, biztosítva, hogy az étel mindig friss maradjon.

Garantált rendszeres étkezések
A 3 literes tartály lehetővé teszi nagy mennyiségű, 5-12 mm átmérőjű száraz élelem tárolását. Átlátszó kialakítása megkönnyíti az étel mennyiségének ellenőrzését. A speciális nyílás kialakítása megszünteti az étel elakadásának kockázatát, biztosítva a folyamatos etetést. Bízhatsz benne, hogy kedvenced nem marad éhes.

Etetés automatizálás
Gondoskodj kedvenced megfelelő étrendjéről. A dedikált alkalmazás lehetővé teszi napi 4 étkezés ütemezését. A porció méretének beállításával biztosíthatod, hogy négylábú barátod egészséges súlyt tartson.

Szeretetből kedvenced iránt
A PetWant segítségével kisállatod hallhatja a hangod még akkor is, ha nem vagy ott! Személyre szabott 10 másodperces üzenetet rögzíthetsz, hogy ösztönözd szőrös barátodat az evésre, vagy hogy vigaszt nyújts neki, amikor távol vagy.

Figyelem a részletekre
A PetWant F14 intelligens etető által generált zajszint nem haladja meg az 50 dB-t, biztosítva, hogy a készülék ne rémissze meg kedvencedet vagy zavarja a háztartás nyugalmát. A tál rozsdamentes acélból készült, biztonságos az állatok számára és könnyen tisztítható. Az etető minden része könnyen összeszerelhető és tisztítható, így higiénikus környezetet biztosítva kedvenced étkezéséhez.

Két tápellátási lehetőség
A PetWant F14 intelligens állat etető DC5V/1A kábellel vagy 3 AAA elemmel működtethető, így biztosítva a rendszeres étkezést áramszünet esetén is. A megfelelő elemek akár 180 napos működést biztosítanak. Válaszd a kényelmet és add meg kedvencednek a legjobbat!

Csomag tartalma:

- Intelligens PetWant F14 állat etető

- Hálózati adapter

- USB-kábel

- Használati útmutató

Gyártó: PetWant
Modell: F14
Rendeltetés: Kutyák és macskák
Kapacitás: 3 L
Etetési gyakoriság: Naponta 1-4 étkezés
Kompatibilis élelem: 5-12 mm átmérőjű száraz élelem
Üzemelés közbeni zajszint: 50 dB
Áramforrás: DC5V/1A vagy 3 AAA alkáli elemek
Üzemidő: Akár 180 nap
Névleges teljesítmény: 0.5 W
Üzemelési hőmérséklet: 0°C-tól 50°C-ig
Anyag: Rozsdamentes acél, ABS
Méretek: 168 x 296 x 290 mm
Szín: Fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett