Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6934399223235 Márka: Oneisall

Oneisall PFD001 Pro automata etető (fehér)


Cikkszám: PFD001 Pro | EAN/Vonalkód: 6934399223235 | Márka: Oneisall

Oneisall PFD001 Pro automata etető (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Oneisall PFD001 Pro automata etető (fehér) egy kiváló megoldás minden kisállattartó számára. Ez a fejlett automata etető kényelmet, precíziót és teljes kontrollt biztosít kedvence étrendje felett. Számos innovatív funkcióval ötvözve kedvence mindig friss élelemhez jut, még akkor is, ha Ön nincs otthon.

Automatikus precizitás
A Oneisall PFD001 Pro egy vezeték nélküli automata etető, ami azt jelenti, hogy még áramkimaradás esetén sem kell aggódnia az étkezések megszakítása miatt. Kedvence mindig pontosan azt kapja, amire szüksége van, időben.

Intuitív működés
A termék egyik fő jellemzője a könnyű használat. A gombos intuitív vezérléssel nem kell sok gombnyomással bajlódnia. Az étkezések ütemezése egyszerűvé válik, és kedvence rendszeres etetést kap.

Programozható étkezések
A Oneisall etető lehetővé teszi, hogy akár hat étkezést is megtervezzen naponta, és akár 36 adag ételt is beállítson. Ez a rugalmasság alkalmazkodik kedvence egyéni igényeihez, legyen az macska, kutya vagy más kisállat. Teljes kontroll alatt tarthatja kedvence étrendjét.

Kedvence biztonsága
A termék BPA-mentes, így nem kell aggódnia, hogy káros anyagok befolyásolják kedvence egészségét. Ezzel az etetővel biztos lehet benne, hogy kedvence egészséges és biztonságos ételeket kap.

Az étel frissességének megőrzése
A Oneisall PFD001 Pro egy légszellőzővel van felszerelve, hogy segítse az étel frissességének megőrzését. Ez fontos a tápláló érték megőrzéséhez, és kedvence minden falat ízét élvezheti. Az etető kapacitása körülbelül 1,2 kg száraz étel, így nem kell gyakran újratöltenie. Kompakt méretei miatt könnyen elhelyezhető a lakás bármely részén. A termék súlya körülbelül 1,7 kg, ami hordozhatóvá és könnyen kezelhetővé teszi.

Márka: Oneisall
Modell: PFD001 Pro
Szín: Fehér
Kapacitás: Körülbelül 1,2 kg száraz étel
Súly: Körülbelül 1,7 kg
Méretek: 28,96 x 16,76 x 16,75 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett