Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971747870864 Márka: Pawbby

Pawbby Okos etetőtál mérési funkcióval (kutyáknak és macskáknak)


Cikkszám: MG-ZN001-EU | EAN/Vonalkód: 6971747870864 | Márka: Pawbby

Pawbby Okos etetőtál mérési funkcióval (kutyáknak és macskáknak)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tudta, hogy a túlzott súlygyarapodás a házikedvenceknél számos kellemetlen betegséghez vezethet? Gondoskodjon kedvence megfelelő étrendjéről és kerülje el az ehhez hasonló problémákat! Ebben a Pawbby márkájú etetőtál lesz a segítségére - a termék 1g pontossággal méri az ételadagokat, és a mérések eredményeit egy 3 hüvelykes LED kijelzőn jeleníti meg. Emellett kiválaszthatja a mértékegységek közül a grammot (g), millilitert (ml), fontot (lb) és unciát (oz). Próbálja ki a Pawbby Care alkalmazást is, amely lehetővé teszi kedvence optimális etetési tervének kialakítását.

Impozáns pontosság
A tál egy beépített szenzorral és zavarszűrő chippel ellátott mérleget tartalmaz, ami 1g pontossággal méri az ételt. A könnyen olvasható 3 hüvelykes kijelző lehetővé teszi a mérések kényelmes leolvasását. Emellett a mértékegységet is megváltoztathatja - a rendelkezésre álló beállítások között szerepel a gramm (g), milliliter (ml), uncia (oz) és font (lb). Ez azt jelenti, hogy a Pawbby tál különböző helyzetekben is tökéletesen működik!

Feljavított kialakítás
A tál kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélt használ, ami lehetővé teszi, hogy közvetlenül érintkezzen az ételekkel. Ráadásul könnyedén leválaszthatja a készülék többi részéről és folyó víz alatt is elmoshatja. A termék jól átgondolt, 7°-os ívelt kialakítású, így kedvence kényelmesen használhatja anélkül, hogy hátproblémákat kockáztatna. Az eszköz hosszú üzemidővel rendelkezik - nem kell gyakran cserélni az elemeket (3x AA 1.5V).

Tervezze meg kedvence étrendjét az alkalmazással
Gondoskodjon kedvence egészséges étrendjéről és kerülje el az elhízás kockázatát. Ebben a dedikált Pawbby Care alkalmazás segít! Csak adja meg kedvence adatait, és kapjon hasznos tippeket, amelyek segítségével megfelelő táplálkozási tervet készíthet számára. Emellett párosíthatja a tálat a telefonjával (Bluetooth-on keresztül), és valós időben nyomon követheti, mennyi ételt evett kedvence. Megjegyzés: ez a funkció csak egyetlen házikedvenc számára érhető el.

Márka: Pawbby

Név: Pawbby Okos etetőtál

Modell: MG-ZN001-EU

Áramellátás: AA 1.5V elem x3

Súlyegységek: g, lb, oz, ml

Növekmény: 1g

Mérési tartomány: 5-2000g

Vezeték nélküli csatlakozás: Bluetooth 5.0

Anyag: ABS (készülék), 304 rozsdamentes acél (tál)

Méret: 180 x 180 x 83mm

Alkalmazás: Pawbby Care

Kompatibilitás: Android 4.4 vagy újabb, iOS 9.0 (iPhone 5S és újabb) és újabb, Bluetooth 4.0 és újabb

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett