Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975116293698 Márka: Rojeco

Rozsdamentes Acél Kisállat Itató és Etető 2 az 1-ben 3,2 l Rojeco


Cikkszám: RYSJ-17 | EAN/Vonalkód: 6975116293698 | Márka: Rojeco

Rozsdamentes Acél Kisállat Itató és Etető 2 az 1-ben 3,2 l Rojeco


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

2 az 1-ben macska itató + tál 3,2 l Rojeco
Mostantól csak egy eszközre van szükséged ahhoz, hogy friss, tiszta vízzel és ízletes étellel lásd el kedvencedet. A Rojeco 2 az 1-ben macska itató és tál kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készült, így teljesen egészséges és tartós. Két külön rekeszt kínál (ivó- és ételrekesz), 3,2 literes kapacitása és csendes működése jellemzi. Beépített csapteleppel is rendelkezik, amely folyamatos vízáramlást biztosít.

Sokoldalú alkalmazások
Az itatót két külön kamrával szerelték fel, így különböző alkalmazásokhoz is ideális. Például az egyikbe ételt tehetsz, a másikba pedig vizet önthetsz, vagy mindkettőbe vizet tölthetsz. A döntés a tiéd!

304-es rozsdamentes acél
A szökőkút 304-es rozsdamentes acélból készült, így nagyon tartós, ellenálló és biztonságos a kisállatok számára. Nem okoz baktériumok szaporodását és nem járul hozzá a macska akné problémákhoz. Így még jobban gondoskodhatsz kedvenced állapotáról! Az itató tisztításával sem kell aggódnod. Az eszköz nagyon könnyen összeszerelhető és szétszerelhető, és etetője és víztartálya egyszerűen csap alatt vagy mosogatógépben is mosható.

4 lépcsős szűrés
Biztosítsd, hogy kedvenced friss, tiszta és biztonságos vizet iszik. A Rojeco itató 4 lépcsős szűrőrendszert használ, hogy hatékonyan megszüntesse a szennyeződéseket. A nagy sűrűségű szűrők felfogják a szőrzet és a port, az ioncserélő gyantaszűrő eltávolítja a nehézfémeket, míg az aktív szénszűrő eltávolítja a szagokat és a klórmaradványokat.

Csapos itató
A víz egy speciális csapból folyik a víztartályba, ami állandó mozgásban van. Ez tökéletesen vonzza a kisállatok figyelmét és serkenti őket az ivásra. Így elkerülheted a kiszáradással kapcsolatos problémákat. Ezenkívül ez a megoldás hosszabb ideig frissen tartja a vizet.

3,2 l kapacitás
A gyakori vízfeltöltés a múlté. A Rojeco itató lenyűgöző 3,2 literes kapacitással rendelkezik - ekkora mennyiség akár 1-2 hétig is elegendő. Így nyugodtan elmehetsz egy rövid kirándulásra vagy egy bulira. Ne aggódj, kedvenced nem marad víz nélkül! Továbbá, ha kevés víz marad a tartályban, egy piros fény automatikusan bekapcsol, hogy emlékeztessen a feltöltésre.

Átgondolt tervezés
Nem kell aggódnod, hogy a szökőkút stresszelné kisállatodat vagy zavarná a nyugalmadat. Az eszköz rendkívül csendesen működik - a hangerőszintje nem haladja meg a 20 dB-t. Ez majdnem ugyanaz, mint egy suttogás vagy a levelek hangja! Az itató alacsony, 5 voltos feszültséget is használ, így teljesen biztonságos a kisállatok számára.

Gyártó: Rojeco
Modell: RYSJ-17
Kapacitás: 3,2 l
Adapter bemeneti áram: 100-240 V 50/60 Hz
Adapter kimeneti áram: 5 V 1000 mA
Névleges bemeneti áram: 5V - 1 A max.
Anyag: 304-es rozsdamentes acél
Méretek: 237 x 183 mm
Súly: 750 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett