Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975116294183 Márka: Rojeco

Rojeco 2L Automata Kispal Feeder WiFi Verzió (Fekete)


Cikkszám: "RWSQWIFIO-2L01 " | EAN/Vonalkód: 6975116294183 | Márka: Rojeco

Rojeco 2L Automata Kispal Feeder WiFi Verzió (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Rojeco 2L Kispal Feeder WiFi Verzió fliptok étel adagoló (Fekete).
Gondoskodjon kedvence egészséges étrendjéről. A Rojeco fliptok ételadagoló 2L kapacitással rendelkezik, és lehetővé teszi az etetési időpontok tervezését. Úgy tervezték, hogy megakadályozza az élelmiszer-elzáródást, és kétféleképpen is működtethető - hálózatról vagy elemekkel (nem tartozék). Ezenkívül kiváló minőségű rozsdamentes acélt használtak a tál elkészítéséhez, amely nagyon tartós és biztonságos az egészségre. A készülék kényelmes működtetését egy dedikált alkalmazás teszi lehetővé.

Hármas eltömődésgátló rendszer
Ne aggódjon, hogy az adagoló eldugul és kedvence nem kapja meg időben az adagját. A termék hármas rendszert használ, amely megelőzi az ilyen problémákat! Ha az étel eldugul, a készülék automatikusan megváltoztatja a forgásirányt, hogy kitisztítsa. Az eltömődés kockázatát csökkentik a puha szilikon lapátok és a megnövelt ételkivezető nyílás. Mindez azt jelenti, hogy száraz és fagyasztott ételeket is nyugodtan adagolhat 16 mm-ig.

Etetési ütemtervek tervezése
Hozzon létre etetési ütemtervet, és legyen biztos benne, hogy kedvence mindig a meghatározott időpontban kap ételt. A Rojeco adagoló lehetővé teszi, hogy naponta akár 10 étkezést ütemezzen be, egyenként 20 adaggal. Így könnyen gondoskodhat kedvence megfelelő étrendjéről!

Kapacitás 2 l
Az adagoló kapacitása 2 liter, így elég kicsi ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok értékes helyet a lakásban, de elég nagy ahhoz, hogy a benne tárolt étel akár 10 napig is kitartson. Így elmehet bulizni vagy kirándulni anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy kedvencei kifogynak az élelemből.

Kényelmes működés az alkalmazással
Az adagoló működtetése rendkívül egyszerű és kényelmes a dedikált alkalmazásnak köszönhetően. Segítségével például távolról vezérelheti a készüléket és etetési ütemterveket hozhat létre. Mostantól minden szükséges funkció mindig kéznél van!

Felhasználóbarát
Az adagoló ételtartálya átlátszó, így kényelmesen nyomon követheti a maradék étel mennyiségét és időben utántöltheti. Van egy speciális záróeszköz is, így nem kell aggódnia amiatt, hogy kedvence hozzáférjen az ételhez, és túlevés miatt túlsúlyos legyen.

Magas minőségű kidolgozás, könnyű tisztítás
Az adagoló tálja kiváló minőségű 304-es rozsdamentes acélból készült, amely tartós, korrózióálló és biztonságos a kisállatok számára. Nem járul hozzá a baktériumok elszaporodásához és nem okoz problémákat a macska aknéval. A készülék is rendkívül könnyen tisztítható. Modulos kialakításának köszönhetően könnyedén szétszedheti és moshatja az egyes alkatrészeket. Megjegyzés: a tartály alapja nem mosható.

Kétféle áramforrás
Legyen biztos benne, hogy kedvence az ételadagját megkapja, függetlenül a körülményektől. A Rojeco adagoló kétféleképpen működtethető – hálózatról vagy 4 darab AA elemmel, amelyek külön megvásárolhatók. Így még áramszünet esetén sem fenyegeti kedvencét az éhezés.

Tartozékok
- Tartály alap
- Tartály
- Tál alap
- Tartály fedél
- Rozsdamentes acél tál
- USB kábel
- Hálózati adapter
- Használati útmutató

Gyártó: Rojeco
Modell: RWSQ-12
Szín: Fekete
Kapacitás: 2 l
Bemenet: DC 5 V 1 A
Elemellátás: 4x AA elem (nem tartozék)
Anyag: ABS
Méretek: 250 x 166 x 285 mm
Súly: Kb. 1 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett