Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975447710024 Márka: Petsuper

Okos etető kamera Petsuper PF01-2 WiFi 5L (fehér)


Cikkszám: PF01-2 | EAN/Vonalkód: 6975447710024 | Márka: Petsuper

Okos etető kamera Petsuper PF01-2 WiFi 5L (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

40700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Petsuper PF01-2 WiFi 5L okos etető kamera (fehér).
A Petsuper PF01-2 okos etető 5L kapacitással megkönnyíti háziállatának napi gondozását. A mobilalkalmazásból távolról irányíthatja az ételadagokat, beállíthatja az étkezési időpontokat és nyomon követheti az eszköz állapotát. A 2.4G és 5G WiFi kapcsolat támogatásának köszönhetően stabil kapcsolatot biztosít. Az eszköz hangüzenet-rögzítési funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a háziállattal való interakciót. Továbbá, egy 1080P HD kamerával is rendelkezik, 150° széles látószögű lencsével, éjjellátóval és mozgásérzékelő funkcióval, hogy biztos lehessen abban, hogy négylábú barátja biztonságban van.

HD kamera mozgásérzékelő funkcióval
A Petsuper PF01-2 okos etető egy 1080P HD kamerával van felszerelve, amely bármikor tiszta és részletgazdag képet biztosít háziállatáról, köszönhetően az éjjellátó funkciónak. A 150° széles látószögű lencsének köszönhetően nagyobb területet figyelhet meg, így jobban ellenőrizheti háziállata környezetét. Emellett, amikor mozgást észlel, értesítést kap a mobilkészülékére.

Távirányítás és hangüzenetek
A mobilalkalmazásnak köszönhetően teljes ellenőrzést élvezhet háziállata etetése felett, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Lehetőség van napi akár 6 étkezés beállítására és az adagok méretének igazítására a háziállat egyedi igényeihez. Az alkalmazás lehetővé teszi étkezések hozzáadását, értesítések megtekintését az ételmaradék szintjéről, háziállata információinak kezelését és egy 10 másodperces hangüzenet rögzítését, amely az etetési időben lejátszásra kerül. Ezzel a megoldással háziállata ismerős hangot hall majd az étkezésre hívás közben.

Eltömődésgátló rendszer
Az innovatív rendszer biztosítja a különböző típusú ételek - a száraz, a fagyasztott-szárított és vegyes formák zökkenőmentes adagolását. A széles nyílásokkal és lágy keverő mechanizmussal rendelkező speciális kialakítás megelőzi az eltömődést. Így biztos lehet benne, hogy háziállata mindig időben megkapja az ételét.

Dupla áramforrás
Háziállata biztonsága prioritás, így a Petsuper PF01-2 kétféleképpen is működtethető - hálózati áramforrással és elemmel (3 D elem, nem tartozék). Így még áramszünet esetén is folytatja működését megszakítás nélkül.

Mindig friss étel
A többrétegű frissességvédő rendszernek köszönhetően, beleértve a szilikon tömítést, a nedvességelnyelő tasakot és a lezárt gabonakimenetet, az adagolóban lévő étel sokáig száraz és friss marad. A légmentes tömítés megakadályozza a levegő és nedvesség bejutását, ami elengedhetetlen az étel minőségének megőrzéséhez.

Könnyen tisztítható
A Petsuper PF01-2-et a könnyű tisztíthatóság érdekében tervezték. A moduláris kialakítás lehetővé teszi az egyes elemek gyors szétszerelését, amelyeket kézzel vagy mosogatógépben is moshat. Az alkalmazott megoldás könnyű higiéniát és egyszerű karbantartást biztosít az eszköz számára.

Gyártó: Petsuper
Modell: PF01-2
Kapacitás: 5 l
Kompatibilis ételfajták: Száraz, fagyasztott-szárított, vegyes 2-12 mm átmérőjű
Adag mérete: 8 g adagolásonként
Napi étkezések száma: 1-6
Kamera: HD 1080P 150° széles látószögű lencsével
Áramforrás: 3 x D elem (nem tartozék), 5V hálózati adapter
Csatlakozás: WiFi 2.4G és 5G
Egyéb jellemzők: Hangüzenet-rögzítés, mozgásérzékelő
Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett