Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5905316149397 Márka: Dogness

Automata etető műanyag tállal WIFI mini Dogness (fehér)


Cikkszám: F05 plastic bowl | EAN/Vonalkód: 5905316149397 | Márka: Dogness

Automata etető műanyag tállal WIFI mini Dogness (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

WIFI mini Dogness fliptok ételadagoló (fehér).

A modern technológia korában még a négylábú barátaink gondozása is könnyebbé és hatékonyabbá válik. A WIFI mini Dogness fliptok ételadagoló egy olyan eszköz, amely ötvözi a fejlett technológiát a kisállataink igényeivel való törődéssel. Kompakt kialakítása, az alkalmazás révén távolról vezérelhető lehetőségei, valamint számos funkciója a biztonságos és higiénikus etetés érdekében nélkülözhetetlenné teszi minden olyan otthonban, ahol kutya él. A Dogness segítségével biztos lehetsz benne, hogy kedvenced rendszeresen, egészségesen és biztonságosan táplálkozik, még akkor is, ha nem vagy otthon.

Távvezérlés és megfigyelés
A WiFi csatlakoztathatóság és a dedikált alkalmazás révén a Dogness fliptok ételadagoló lehetővé teszi kedvenced etetési folyamatának bárhonnan történő vezérlését. Beállíthatod az etetési ütemtervet, a porciók méretét, és nyomon követheted az ételtartályban lévő mennyiséget. Az alkalmazás arra is figyelmeztet, amikor az étel szintje alacsony, így mindig tudni fogod, mikor kell újratölteni. Ez kényelem és nyugalom minden gazdi számára.

Higiénikus rozsdamentes acél tál
Élelmiszer minőségű rozsdamentes acél etetőtál garantálja a higiéniai és egészségvédelmi biztonságot kedvenced számára. Könnyen szétszerelhető és tisztítható, ami megakadályozza a baktériumok szaporodását és védi a kisállatokat a hólyaggyulladástól. Ez fontos szempont azoknak a gazdiknak, akik törődnek kisállataik egészségével.

Dugulásmentes rendszer
Egy egyedülálló szabadalom, amely egy járókereket használ a dugulások elkerülésére, garantálja az etetési folyamat megbízhatóságát és folyamatosságát. Ennek a megoldásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy kedvenced etetése nem szakad meg váratlanul, és az etetés simán és hatékonyan zajlik.

Dupla erőforrás védelem
Az előre nem látható helyzetek, például áramkimaradás esetére a Dogness fliptok ételadagoló kettős tápegységgel van felszerelve. Támogatja mind az USB-s, mind az elemmel történő működést, biztosítva az állandó etetést még nehezebb körülmények között is. Ez egy extra biztonsági réteg, így nem kell aggódnod kedvenced éhsége miatt.

Kompakt kialakítás és kapacitás
Az adagoló kompakt méretei (346 x 188 x 259mm) révén bármelyik sarokba elfér a házban, anélkül, hogy sok helyet foglalna el. Kis mérete ellenére 2L-es tartálya akár 1kg ételt is képes tárolni, így hatékony és hosszú távú etetést biztosít, anélkül, hogy folyton újra kellene tölteni.

Márka: Dogness
Modell: F05 (Melamine)
WiFi csatlakozás: Igen
Anyag: ABS
Súly: 1,2 kg
Kapacitás: 2L
Méretek: 346 x 188 x 259 mm
Szín: Fehér
Tál: Műanyag

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett