Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254915 Márka: PowerLocus

Gyermekeknek szánt PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgató (kék-zöld)


Cikkszám: pwl-p2kids-bluegreen | EAN/Vonalkód: 5060726254915 | Márka: PowerLocus

Gyermekeknek szánt PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgató (kék-zöld)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgató gyermekeknek (kék-zöld)
A PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók ideálisak gyermekek számára. Kombinálják a kényelmet és a biztonságos használatot, kiváló hangminőséget biztosítva. Emellett lehetővé teszik, hogy különböző forrásokból játszanak le zenét - Bluetooth-on keresztül, audio kábelen vagy microSD kártyáról.

Kétféleképpen csatlakoztathatja őket
A PowerLocus P2 fejhallgatók kétféleképpen csatlakoznak a kiválasztott eszközökhöz - támogatják a vezetékes csatlakozást (3,5 mm-es audio kábellel) és a vezeték nélküli csatlakozást (Bluetooth 5.3). Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy az általuk kényelmesebb opciót válasszák!

Akár 20 óra lejátszási idő
A fejhallgatók egyetlen töltéssel körülbelül 15-20 órás üzemidővel rendelkeznek. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy hosszú ideig hallgassák kedvenc dalaikat, nézhessenek rajzfilmeket vagy beszélgethessenek. Nem kell aggódnia amiatt, hogy az akkumulátor túl gyorsan lemerül és elrontja a szórakozást! Ráadásul mindössze két óra elegendő a fejhallgató feltöltéséhez – így hamar készen állnak az újbóli használatra.

Biztonságos hangerőkorlátozás
A PowerLocus P2 állítható hangerőkorlátozóval rendelkezik - 74 dB, 85 dB vagy 94 dB. Ez a funkció megvédi a kicsik érzékeny hallását a károsodástól. Ez egy rendkívül fontos tulajdonság, amely biztosítja a biztonságot a hosszú távú használat során. Ne aggódjon gyermeke fülének egészségéért!

Magas szintű hangminőség
A fejhallgatók 40 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek tiszta és gazdagon részletezett hangot biztosítanak, széles frekvenciaátvitellel 20 Hz-től 20 000 Hz-ig. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kiváló hangminőség mellett hallgassanak dalokat vagy nézzenek rajzfilmeket.

A kicsik kényelméért
A P2 fejhallgatókat úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsák a kis felhasználóknak. Nagyon könnyűek - mindössze 165 g súlyúak, és puha fülpárnákkal és állítható fejpánttal rendelkeznek, így optimálisan illesztheti őket gyermeke fejformájához. Tartós, hipoallergén és BPA-mentes anyagokat használtak fel előállításukhoz. Ezen felül az összehajtható kialakítás és a mellékelt hordozótok megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

Még több kényelem
A fejhallgató egyik előnye a beépített mikrofon, amely például lehetővé teszi, hogy szabadon beszélgessenek a telefonon a nagyszülőkkel vagy szülőkkel. Mi több, a PowerLocus P2 fejhallgatók lehetővé teszik a zenelejátszást microSD-kártyákról is. Másolja át gyermeke kedvenc dalait és meséit egy külső tárolóra, és biztos lehet benne, hogy tudja, mit hallgatnak minden nap.

Tartozékok
- Fejhallgatók
- 3,5 mm-es audio kábel
- Töltőkábel
- Hordozótok


Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p2kids-bluegreen
Szín: Kék-zöld
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Kb. 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Hangerőkorlátozás: 74/85/94 dB
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Lejátszás microSD kártyáról: Igen
Súly: 165 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett