Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254939 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek PowerLocus P2 (kék-lila)


Cikkszám: pwl-p2kids-tealpurpl | EAN/Vonalkód: 5060726254939 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek PowerLocus P2 (kék-lila)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek (kék-lila)
A PowerLocus P2 vezeték nélküli fejhallgatók ideálisak gyerekek számára. Kényelmes és biztonságos használatot biztosítanak, miközben kiváló hangminőséget nyújtanak. Lehetővé teszik a zene lejátszását különféle forrásokból - Bluetooth-on keresztül, egy audio kábelen át vagy microSD kártyáról.

Kétféle csatlakozási lehetőség
A PowerLocus P2 fejhallgatók kétféleképpen csatlakoznak a kiválasztott eszközökhöz - támogatják mind a vezetékes csatlakozást (3.5 mm-es audio kábelen keresztül), mind a vezeték nélküli kapcsolatot (Bluetooth 5.3-on keresztül). Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy az általuk kényelmesebb opciót válasszák!

Akár 20 órányi lejátszás
A fejhallgatók kb. 15-20 órás üzemidővel rendelkeznek egyetlen töltéssel. Ez lehetővé teszi, hogy a gyerekek hosszú ideig hallgathassák kedvenc dalaikat, nézhessék a rajzfilmjeiket vagy folytathassák a beszélgetéseiket. Nem kell attól tartanod, hogy az akkumulátor túl gyorsan lemerül, elrontva a szórakozást! Mi több, csupán 2 órára van szükség a fejhallgató feltöltéséhez - hamarosan újra használatra készek lesznek.

Biztonságos hangerőkorlát
A PowerLocus P2 állítható hangerőkorláttal rendelkezik - 74 dB, 85 dB vagy 94 dB. Ez a funkció védi a kicsik érzékeny hallását a károsodástól. Ez egy rendkívül fontos tulajdonság, ami biztosítja a biztonságot a hosszú távú használat során. Ne aggódj a gyermeked hallásának egészsége miatt!

Magas színvonalú hangzás
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve, melyek tiszta és gazdag részletezett hangzást biztosítanak, széles frekvenciatartománnyal, 20 Hz-től 20 000 Hz-ig. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy kiváló hangminőség mellett hallgathassák a dalokat vagy nézhessék a rajzfilmjeiket.

A kicsik kényelme érdekében
A P2 fejhallgatókat úgy tervezték, hogy a legnagyobb kényelmet nyújtsák a kis felhasználóknak. Nagyon könnyűek - csak 165 g súlyúak, és puha fülpárnákkal és állítható fejpánttal rendelkeznek, így optimálisan illeszkednek a gyermek fejformájához. Tartós, hipoallergén és ártalmas BPA-mentes anyagokból készültek. Ezen kívül az összehajtható kialakítás és a mellékelt hordtáska könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé.

Még több kényelmet nyújt
A fejhallgatók egyik előnye a beépített mikrofon, amely lehetővé teszi például, hogy a gyermek szabadon beszélhessen a nagyszülőkkel vagy a szülőkkel a telefonon keresztül. Mi több, a PowerLocus P2 lehetővé teszi a zene lejátszását microSD kártyákról. Másold a gyermeked kedvenc dalait és meséit egy külső tároló eszközre, és biztos lehetsz abban, hogy tudod, mit hallgat minden nap!

A csomag tartalma
-Fejhallgató
-3,5 mm-es audio kábel
-Töltőkábel
-Hordtáska


Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p2kids-tealpurpl
Szín: Kék-lila
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 15-20 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Hangerőkorlát: 74 / 85 / 94 dB
Meghajtó: 40 mm
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Lejátszás microSD kártyáról: Igen
Súly: 165 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett