Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255103 Márka: PowerLocus

PowerLocus P4 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)


Cikkszám: pwl-p4-blackgold | EAN/Vonalkód: 5060726255103 | Márka: PowerLocus

PowerLocus P4 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a kényelem és a hangminőség új szintjét a PowerLocus P4 vezeték nélküli fejhallgatókkal. Lenyűgöző, akár 50 órás üzemidővel, megbízható Bluetooth 5.3 csatlakozással, ergonomikus kialakítással és kivételes hangminőséggel a 40 milliméteres meghajtóknak köszönhetően, tökéletes választás minden zenerajongó számára.

Hosszú üzemidő:
Élvezd a zenédet nem kívánt megszakítások nélkül, hála az akár 40-50 órás üzemidőnek egyetlen töltéssel. Ráadásul, csak körülbelül 2 órát vesz igénybe a fejhallgató feltöltése, így gyorsan újra használhatóak lesznek. Felejtsd el a hosszú várakozást!

Két csatlakozási lehetőség:
A PowerLocus P4 kiváló rugalmasságot kínál, mivel vezetékes (3,5 mm-es audiokábellel) és vezeték nélküli - gyors és stabil Bluetooth 5.3 technológiát használva - is csatlakoztatható. Ez tökéletes megoldás, amely lehetővé teszi, hogy szabadon válthass a különböző eszközök között az igényeid szerint.

Kiváló hangminőség:
A 40 milliméteres meghajtókkal és a 20-20 000 Hz széles frekvenciatartománnyal a PowerLocus P4 fejhallgató mély, teljes hangzást és kiváló hangminőséget biztosít. Legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről vagy hívások lebonyolításáról, az audio mindig tökéletesen tiszta lesz!

Ergonomikus kialakítás:
A PowerLocus P4 fejhallgatók maximális kényelemre lettek tervezve. A puha fülpárnák és az állítható fejpánt hosszú távon is kényelmes viseletet biztosítanak, míg a mindössze 181 grammos súlyuk és az összecsukható kialakításuk könnyű szállítást és tárolást tesz lehetővé.

Még több lehetőség:
A beépített mikrofon is nagyszerűvé teszi a fejhallgatókat telefonos és internetes hívásokhoz. Így biztos lehetsz benne, hogy a beszélgetőpartnereid mindig tisztán fognak hallani! Továbbá, a PowerLocus P4 támogatja a Multi Point technológiát is, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközhöz csatlakoztasd őket.

A csomag tartalma:
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p4-blackgold
Szín: Fekete
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Kb. 40-50 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20,000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point technológia: Igen
Súly: 181 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett