Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254908 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek PowerLocus P1 (rózsaszín)


Cikkszám: pwl-p1kids-pink | EAN/Vonalkód: 5060726254908 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli fejhallgatók gyerekeknek PowerLocus P1 (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgató gyerekeknek (rózsaszín)

Ismerkedjen meg a PowerLocus P1 vezeték nélküli fejhallgatóval - a tökéletes megoldással gyerekek számára, amely kiváló kényelmet és magas hangminőséget kombinál. A 85 dB-es hangerőkorlát biztonságos használatot biztosít, míg a 40 milliméteres meghajtók kellemes hangzást garantálnak. Számos lejátszási lehetőség is rendelkezésre áll, beleértve a microSD kártyáról vagy Bluetooth-on keresztüli lejátszást.

Különböző csatlakozási lehetőségek
A PowerLocus P1 fejhallgató rugalmas csatlakozási módszereket kínál - használható vezetékesen egy 3,5 mm-es audiokábellel és vezeték nélkül a Bluetooth 5.3 segítségével. Ez ideális a gyerekek számára, lehetővé téve számukra, hogy szükség szerint szabadon válthassanak az üzemmódok között.

Hosszú lejátszási idő
A fejhallgató egyetlen töltéssel körülbelül 15-20 órás működési időt biztosít, lehetővé téve kedvenc zenéi hallgatását, rajzfilmek nézését vagy hosszú beszélgetéseket anélkül, hogy gyakori töltésre lenne szükség. Ne aggódjon, hogy egy gyorsan lemerülő akkumulátor elrontja gyermekének szórakozását!

Biztonságos hangerőkorlát
A PowerLocus P1 fejhallgatók 85 dB-es hangerőkorlátot biztosítanak, amely megvédi a gyerekek érzékeny hallását a károsodástól. Ez egy rendkívül fontos funkció, amely garantálja a biztonságot a hosszabb ideig tartó használat során, anélkül, hogy aggódni kellene a hallás egészségéért.

Kiváló hangminőség
A 40 milliméteres meghajtók teljes és gazdag hangzást biztosítanak, széles frekvenciaválasszal 20 Hz-től 20 000 Hz-ig. Ennek eredményeként a gyerekek kiváló minőségű hangzást élvezhetnek, akár zenét hallgatnak, akár rajzfilmet néznek.

Ergonomikus dizájn
A fejhallgató a maximális kényelem érdekében készült - nagyon könnyű (csupán 168 g), és puha fülpárnákkal valamint állítható fejpánttal rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes illeszkedést gyermeke fejéhez. Az ergonomikus dizájn lehetővé teszi, hogy a PowerLocus P1 fejhallgatót hosszabb ideig is kényelmesen viselje.

Még több lehetőség
A fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szabad beszélgetéseket, továbbá támogatja a többpont technológiát több eszköz csatlakoztatásához. Ráadásul a P1 támogatja a zenelejátszást microSD kártyáról is, így az Ön által választott történeteket vagy dalokat külső tárolóeszközre mentheti, és biztos lehet benne, hogy tudja, mit élvez gyermeke. Van még egy FM mód is, amely lehetővé teszi a rádió hallgatását.

Tartozékok
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- Töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p1kids-pink
Szín: Rózsaszín
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 15-20 óra
Hangerőkorlát: 85 dB
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaválasz: 20 Hz - 20 000 Hz
Mikrofon: Igen
Többpont technológia: Igen
MicroSD kártyás lejátszás: Igen
FM rádió mód: Igen
Súly: 168 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett