Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876218097 Márka: UGREEN

Ugreen HP202 HiTune Max5 fülre helyezhető vezeték nélküli fejhallgató hibrid ANC zajcsökkentéssel - fehér


Cikkszám: 15809-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876218097 | Márka: UGREEN

Ugreen HP202 HiTune Max5 fülre helyezhető vezeték nélküli fejhallgató hibrid ANC zajcsökkentéssel - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

25000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen HP202 HiTune Max5 fülre helyezhető vezeték nélküli fejhallgató hibrid ANC zajcsökkentéssel - fehér

Az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgatókat azoknak a zenerajongóknak tervezték, akik nem akarnak kompromisszumot kötni. Fejlett zajcsökkentést, lenyűgöző akkumulátor-élettartamot és kiváló hangminőséget kínálnak. Bluetooth 5.0 technológiával és gyors töltési lehetőséggel vannak felszerelve az USB-C porton keresztül. Rendkívül alacsony késleltetéssel is büszkélkedhetnek. Ideális választás igényes felhasználók számára, akik értékelik a kiváló hívásminőséget és a tiszta hangzást zenék vagy játékok lejátszása során.

Az Ugreen HP202 HiTune Max5 vezeték nélküli fejhallgató legfontosabb előnyei:
- Akár 90 órán keresztül hallgathat zenét újratöltés nélkül. Zajcsökkentéssel akár 55 órán át.
- Külső zajok kiküszöbölése a nagyobb zenei élvezet érdekében. A hibrid ANC technológia fejlett zajcsökkentést biztosít.
- Tökéletes hívásminőség garantálása. Kettős mikrofonok és a DNN zajcsökkentés biztosítja a kristálytiszta hangot.
- Páratlan hangminőség. Akár vezetékes, akár vezeték nélküli üzemmódban, a hang minősége kifogástalan marad.
- Gyors töltés USB-C porton keresztül. Az akkumulátor mindössze 1,5 óra alatt teljesen feltöltődik, és 5 óra lejátszást biztosít 10 perc töltés után.

Specifikációk:
- Márka: Ugreen
- Modell: HP202
- ​Bluetooth verzió: 5.0
- Bluetooth hatótávolság: 10 m (szabad térben)
- Akkumulátor kapacitása: 600 mAh
- Zenelejátszási idő: kb. 90 óra
- Töltési idő: 1,5 óra
- Töltőport: USB-C
- ​Anyag: műanyag
- Szín: fehér

Merülj el a csendben Az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgató fejlett 43 dB-es hibrid ANC zajcsökkentést kínál. Hatékonyan kiküszöbölik a külső zavarokat, lehetővé téve számodra, hogy elmerülj a zenében. Legyen szó zsúfolt városról vagy zajos irodahelyiségről, ezek a fejhallgatók nyugalmat és koncentrációt biztosítanak.

Fedezd fel a hangok gazdagságát A 40 mm-es membránnak és a LDAC dekódolás támogatásának köszönhetően az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgató kiváló minőségű hangokat nyújt. A kiegyensúlyozott középtartományú hang, kristálytiszta magas és mély basszus lenyűgöző akusztikai élményt biztosítanak.

Szünetmentes kommunikáció A kettős mikrofonok használatának köszönhetően az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgatón keresztüli beszélgetések mindig kristálytiszták. A DNN zajcsökkentő technológia az RF és a hívó mikrofonokkal kombinálva hatékonyan izolálja a környezeti zajokat, biztosítva a tiszta hangátvitelt.

Gyors USB-C töltés - mert a zene nem ismer szünetet! A gyors USB-C töltés gondoskodik arról, hogy fejhallgatóid mindig készen álljanak a használatra. A teljes töltés mindössze 1,5 órát vesz igénybe, ezáltal normál módban 90 óra, zajcsökkentéssel pedig 55 óra lejátszást biztosít. Így hosszú órákon át élvezheted kedvenc zenéidet.

Ultra-alacsony késleltetés, tökéletes a játékosoknak Az Ugreen HP202 HiTune Max5 fejhallgató 120 ms-os ultra-alacsony késleltetése tökéletes választás játékosok és filmek szerelmesei számára. A játékeseményekre adott gyors reakciók vagy a hang és kép késlekedés nélküli szinkronizálása a filmekben kulcsfontosságú a virtuális világokban való maximális elmerüléshez.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett