Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 0785691422446 Márka: FLOVES

Férfi testszőrzet trimmer FLOVES RFCD-8106


Cikkszám: RFCD-8106 | EAN/Vonalkód: 0785691422446 | Márka: FLOVES

Férfi testszőrzet trimmer FLOVES RFCD-8106


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FLOVES RFCD-8106 férfi testszőrzet trimmer
Az RFCD-8106 trimmert kifejezetten férfiak számára tervezték, átfogó testszőrzet ápolást biztosítva. Használható az intim területek, hónalj és mellkas precíz trimmelésére. A puha és biztonságos kerámia pengék jelentősen csökkentik a vágások, benőtt szőrszálak és irritáció kockázatát, garantálva a kiváló eredményeket. IPX7 vízállósági besorolásának köszönhetően a készüléket gond nélkül használhatja a zuhany alatt. Az LED kijelzők tájékoztatást nyújtanak a működési állapotról. Tartozékokkal ellátva a kényelmes használat érdekében.

Hatékony teljesítmény
A FLOVES készülék fejlett, puha és biztonságos kerámia pengéi lehetővé teszik az érzékeny területek, például az ágyék precíz trimmelését. A finomított kialakításnak köszönhetően jelentősen csökken a vágások, benőtt szőrszálak és irritáció kockázata, biztosítva a hatékony és biztonságos testszőrzet ápolást. A magas hatékonyság ellenére a készülék meglehetősen csendesen működik. Minden használat előtt és után ajánlott az adalék olajat használni.

Biztonságos használat
Az RFCD-8106 LED biztonsági jelzővel van ellátva, és IPX7 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, így a trimmert nedves és száraz használatra is tervezték. Legyen szó gyors, gyengéd igazításokról vagy alapos ápolásról, a készüléket gond nélkül használhatja a zuhany alatt.

Hosszú működési idő
Az RFCD-8106 trimmer 800 mAh lítium-polimer újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú üzemidőt biztosít. Ez lehetővé teszi, hogy a szőrápolásra koncentráljon anélkül, hogy az akkumulátor lemerülése miatt aggódnia kellene. A készülék energiájának megújítása mindössze körülbelül 90 percet vesz igénybe.

A csomag tartalma:

- Trimmer x1

- Dokkoló állomás x1

- Fésű feltét x1

- USB töltőkábel x1

- Tisztítókefe x1

- Olaj x1

- Használati útmutató x1

Gyártó: FLOVES

Modell: RFCD-8106

Akkumulátor típusa: lítium-ion

Akkumulátor kapacitása: 800 mAh

Töltési idő: körülbelül 90 perc

Vízállóság: IPX7

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett