Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002616102 Márka: Mcdodo

Multifunkciós Vezeték nélküli Töltő Mcdodo CH-1610


Cikkszám: CH-1610 | EAN/Vonalkód: 6921002616102 | Márka: Mcdodo

Multifunkciós Vezeték nélküli Töltő Mcdodo CH-1610


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Mcdodo multifunkciós töltője nemcsak a telefonod akkumulátorát tölti fel, hanem éjszakai fényként és ébresztőóraként is szolgál! Maximum 15 wattos teljesítménnyel tölthető. A lámpa puha, meleg fényt bocsát ki, amely élvezetesebbé teszi az esti könyvolvasást. Az ébresztőóra funkcióval pedig gyorsan elkezdheted a napot, és a praktikus állvány megkönnyíti a telefon használatát. A használata egyszerű, és kompakt, összecsukható kialakítása révén kevés helyet foglal.

Vezeték nélküli töltés
Mostantól a telefonod töltése nem fog sok időt igénybe venni! A töltő 7,5 wattos teljesítményt nyújt iPhone-okhoz és 10 wattot Samsung telefonokhoz. Más eszközökhöz akár 15 wattos gyors töltést is támogat! Ezen kívül bármilyen pozícióban elhelyezheted a telefonod. Függőlegesen vagy esetleg vízszintesen? A Mcdodo töltő automatikusan érzékeli az eszközödet, függetlenül annak orientációjától.

Több mint egy töltő
A CH-1610 sokoldalúságával lenyűgöz. A töltő alapja éjszakai fényként is szolgál, enyhe megvilágítást biztosítva például esti olvasás közben. Használata gyerekjáték - csak érintsd meg a bekapcsoláshoz vagy kikapcsoláshoz. De ez még nem minden! A kiegészítő ébresztőóraként is remekül működik. Állítsd be az ébresztőt, és reggel egy gyengén villogó fény és hang ébreszt fel. Szeretnél még egy kicsit tovább aludni? Érintsd meg a töltő alapját, és az ébresztőóra szundi módba kapcsol 10 percre.

Részletekbe menően
A töltőt a legapróbb részletekre is odafigyelve tervezték. Kicsi LED kijelzője nemcsak óraként működik, de értesít az ébresztőóra beállításáról vagy a töltési folyamatról is. Továbbá, a beépített érzékelő automatikusan beállítja a kijelző fényerejét a szoba aktuális megvilágítási viszonyaihoz. Csúszásgátló párnák biztosítják a szükséges stabilitást, és a kompakt, összecsukható kialakításnak köszönhetően bárhova magaddal viheted.

Gyártó: Mcdodo
Model: CH-1610
Szín: Fehér
Töltési teljesítmény: 15 W / 10 W / 7.5 W / 5 W
Bemeneti áram: 5V/2A, 9V/2A
Súly: 232 g
Méretek: 149 x 132 x 33 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett